Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNi Kolinda, ni Zoki, ni Škoro ne žele u TV ring s Kolakušićem!!! Bježe od Mislava k'o vrag od tamjana. SRAMOTNO, nema TV sučeljavanja jer tako žele ONI

09.12.2019 20:21:40


Ni Kolinda, ni Zoki, ni Škoro ne žele u TV ring s Kolakušićem!!! Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše, svi osim Jednoga. Pitamo vas ZAŠTO!, pitaju  se  svi. 

Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše, svi osim jednoga. Kolinda Grabar Kitarović, Miroslav Škoro i Zoran Milanović odbili poziv jedne od tri nacionalne televizije koja je zakazala TV dvoboj 20. prosinca u 20 sati za četiri najozbiljnija kandidata za predsjednika države. Nakon što je RTL prvi pozvao vodeće predsjedničke kandidate na sučeljavanje 20. prosinca, sukladno mjesečnoj anketi javnog mnijenja, stigli su i odgovori iz vodećih stožera.

Prvi je na naš poziv odgovorio kandidat Mislav Kolakušić koji je putem svoje Facebook stranice poručio kako će se pozivu odazvati te pritom odlučio potaknuti svoje protukandidate da učine isto. Svi ostali izvlačili su se svaki na svoj način! Kolinda je kazala da ne može 20. prosinca u večernjem terminu, a Zoki i Skoro da ne dolaze ako nema Kolinde! A kako su samo znali na ne dolazi!


www.slobodnalika.com

,
Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Mladi Kolačevići ponos Like

29.08.2020 20:24:09

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com