Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilinović sa svojim spavačima želi ovladati HDZ-om u Lici

28.01.2020 18:20:54
Župan Darko Milinović, bivši istaknuti član HDZ-a počeo je pripreme za unutarstranačke izbore u HDZ-u. Na rasulu u HDZ-u Milinović želi pobrati prevlast u stranci, sa silnom željom povratka u stranku koja mu je zabila bucu u guzicu, točnije Andrej  Plenković. Milinović je nedavno bacio patku da ne razmišlja o povratku u HDZ, no izvori portala tvrde da Milinović  pokušava napraviti političku platformu kako bi se što prije vratio u HDZ, svjestan da bez HDZ-a je politički mrtav, jer Darko Milinović kao nezavisni političar nije   realna  opcija.  

SPAVAČI  I  POTRČKALA  SU  BUDNI  

Uoči unutarstranačkih izbora u HDZ-u Milinović je gotovo po cijeloj županiji unutar HDZ-a pobacao svoja jaja i svoje spavače, posebno u HDZ-u Gospić gdje Milinović najaviše radi da njegovi HDZ-ovci uđu na izborima u sva stranačka  tijela. Prije godinu dana Milinović je u tom pravcu krenuo, a i godinu dana poslije će nastaviti.Koliko će u tome uspjeti, to je veliko pitanje, no jedno je sigurno da se neće predati, pa već kruže priče otkrivanja   Dadini uljeza i spavača koji kao poskoci čekaju svojih pet minuta. Radi se većinom o potrčkalima, sitnim interesnim kokošarima koji i danas nose u džepovima svojih kaputa Dadine slike kada je bio Bog i batina. Doduše sa odmakom vremena sliku su izgubile  sjaj, no ostale su uspomene kod ljudi koji još žive u nadi da bi stara voda mogla pokrenuti  novi  mlin.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com