Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjOvo je novi Šerif Novalje, kopa usprkos zabranama građevinskih radova na otocima

01.04.2020 19:44:38
Novalja ima tu nema sumnje novog šerifa u imenu gradonačelnika Novalje Ante Dabe, nesuđenog svećenika koji se do sada promovirao kao veliki borac protiv kršenja hrvatskih zakona. Rano jutarnje slike iz Novalje gdje teška mehanizacija kopa temelje buduće kuće sina gradonačelnika Novalje potvrđuju pravu bahatost gradonačelnika Novalje koji je poslao poruku drugima, da za njega vrijede drugi zakoni. Dabo tako nastavlja pričati jedno, a raditi drugo. 

PROPUSNICA  NIJE  BILA  PROBLEM 

Postavlja se pitanje i traže odgovori tko je ljudima koji su jutros došli kopati temelje na zemljištu gradonačelnikova sina dao propusnicu i pod kojim uvjetima. Fizičkoj osobi koja s kopna želi doći na otok, a nalazi se u kategoriji koja može ishoditi propusnicu, propusnica se može izdati u slučaju da je njen dolazak na otok neophodan i neodgodiv, a što obrazlaže u svom zahtjevu stožeru civilne zaštite nadležnom za mjesto planiranog odredišta na otoku (općinski ili gradski stožer civilne zaštite). Prije izdavanja propusnice fizičkoj osobi, stožer civilne zaštite nadležan za mjesto planiranog odredišta na otoku dužan je ishoditi suglasnost nadležnog županijskog stožera civilne zaštite, stoji u odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite, po kome ispada da je radnici ili tvrtki koji je sa kopna u Novalju došla kopati temelje sinu gradonačelnika Novalje i izvoditi građevinske radove propusnicu potpisao Stožer civilne zaštite grada Novalja, na čijem je čelu gradonačelnik Ante Dabo i županijski Stožer koji je pod kontrolom Dabina novopečenog interesnog prijatelja župana Darka Milinovića. Danas poslije podne radovi su na brzinu i od jednom prekinuti po naredbi samog gradonačelnika Novalje koji se očito usprkos bahatosti odlučio prekinuti radove, iako je još jutros bila na djelu velika samovolja i bahatost novaljsko gradonačelnika koji je kopanjem temelja kuće svome sinu otvorio niz pitanja kako uopće radi / gradi  grad Novalja .

Foto: Današnji  građevinski  radovi  na  gradilištu  sina  gradonačelnika  Novalje  

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju