Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjŠto se događalo na zatvorenoj sjednici HDZ-a u Gospiću ?

25.05.2020 09:51:48
DOSTA je prašine digla vijest tko su kandidati HDZ-a iz Ličko senjske županije za listu za Sabor u 9 izbornoj jedinici. Iako je sjednica županijskog odbora HDZ-a koja se održala u četvrtak večer u Gospiću bila zatvorena za javnost počele su curiti informacije. Bura se digla oko izbora kandidata HDZ-a iz Gospića. Čini se da sve miriše na prevaru, a posljedice se mogle po HDZ najbolje vidjeti na parlamentarnim izborima. Prema informacijama nekoliko sati prije Povjerenstvo HDZ-a Gospić donijelo je odluku da se ispred HDZ-a Gospić za kandidate za Sabor predlože nekadašnji Državni tajnik Dražen Jurković i današnja državna tajnica Katica Prpić, no na sjednici Županijskog odbora nisu prošli, već je prošla za iznenađenje mnogih Anita Pocrnić Radošević što je mnoge iznenadilo. Informacije govore da je Anitu Radošević na samoj sjednici predložila predsjednica žena HDZ-a Ličko senjske županije Marta Grgurić koja je nedavno dobila posao u Zavodu za zapošljavanje u Gospiću gdje je Radošević nedavno postala direktorica. Informacije govore da Radošević na povjerenstvu HDZ-a Gospić nekoliko sati prije nije prihvatila kandidaturu, da bi nekoliko sati kasnije prihvatila. 

SMIŠLJENA ELIMINACIJA ! 

Neki tvrde da iz svega stoji predsjednik HDZ-a Ličko senjske županije Marijan Kustić koji je podržavanjem Radošević, ostvario cilj političke eliminacije Katice Prpić i Dražena Jurkovića, i nije uvažio odluku povjerenstva HDZ-a u Gospiću. Ivica Radošević Mačak nije bio danas voljan davati bilo kakvu izjavu jer kako je rekao danas dolazi u Gospić predsjednik Andrej Plenković, već je samo rekao da je on pošteno odradio svoj posao. Čini se da je posve degradiran i poniženo Povjerenstvo HDZ-a Gospić sa poprilično jasnim ciljevima. Za razliku od Radoševića voljan za izjavu bio je Dražen Jurković. Točno je da smo Ja i Katica Prpić dobili povjerenje gradskog povjerenstva HDZ-a Gospić i sukladno tome predloženi predsjedništvu HDZ-a .Podršku nam je dao i Predsjednik zajednice branitelja Pajo Brkljačić. Što se dalje događalo uistinu ne znam . U svakom slučaju meni je izuzetna čast što sam dobio potporu gradskog povjerenstva HDZ-a Gospić i što nisam dobio potporu gospodina Kustića i gospodina Šutića, ističe Dražen Jurković dodajući da u konačnici podržava svaku odluku vrha stranke u Zagrebu. Nameće se pitanje jesu li donesene odluke statutarne jer zanimljivo da Županijski Odbor HDZ Ličko senjske županije uopće ne postoji jer već godinama nema tijela, pa je sve u rukama predsjednika Županijskog odbora Marijana Kustića koji je jedini izabran na unutar stranačkim izborima u "obračunu"stranke sa Darkom Milinovićem, pa će se priča oko ljudi koji su predloženi središnjici stranke za listu za Sabor tek aktualizirati. Postavlja se i pitanje zna li središnjica HDZ da stranka nema stranačkih tijela na nivou županije i da o svemu konačnu odluku donosi predsjednik HDZ-a ličko senjske županije Marijan Kustić.

www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com