Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNacionalni park Plitvička jezera poslije COVID-19 u punoj snazi i spreman za posjetitelje

14.05.2020 08:28:37

Nacionalni park Plitvička jezera svoja vrata za posjetitelje ponovno je otvorio 11. svibnja 2020. godine nakon što je, kao i većina lokacija u svijetu, bio zatvoren tijekom trajanja pandemije uzrokovane COVID-19 virusom. Period u kojem je bio zatvoren iskoristili smo za čišćenje i pripremanje posjetiteljske zone kao i za pripremu aktivnosti koje ćemo ponuditi posjetiteljima u narednim mjesecima.

Kako bi posjetitelji mogli uživati u čaroliji proljeća na Plitvičkim jezerima, neometani i s dovoljno prostora za održavanje socijalne distance, naši zaposlenici proteklih su mjesec dana uređivali svaki kutak posjetiteljske zone – staze, mostiće, špilje, stijenske mase, prostore za odmor koji su prošireni, livade na kojima se može predahnuti i uživati u pogledima i zvukovima. U svim otvorenim ugostiteljskim objektima kao i na ulazima u Nacionalni park vodi se posebno velika briga o čišćenju, dezinfekciji i pridržavanju svih uputa kako bi se zaštitili posjetitelji i zaposlenici i naravno, omogućio čarobni doživljaj Plitvičkih jezera. Iz tog razloga, naše ćete zaposlenike moći vidjeti s maskama i osmijehom ispod njih.

Kao član Europark organizacije, Nacionalni park Plitvička jezera i ove godine se uključio u obilježavanje Dana Europskih parkova na temu „Parkovi za zdravlje“ te na taj način promovira odlazak u prirodu i sve benefite koje priroda ima na zdravlje čovjeka,  ističe  ravnatelj  NP Plitvička  jezera  Tomislav  Kovačević. 


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju