Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjGOSPIĆ Posjet pučke pravobraniteljice

10.10.2019 06:34:39


Pučka pravobraniteljica Lora Vidović sa suradnicima u ponedjeljak, 14. listopada 2019.god. posjetit će Gospić s ciljem prepoznavanja izazova s kojima se susreću građani u svom svakodnevnom životu, ali i kako bi približili instituciju pučkog pravobranitelja što širem broju dionika u lokalnoj zajednici. Tako će u vremenu od 11.00 do 14.00 sati u dvorani KIC-a (Budačka 12) savjetnici pučke pravobraniteljice prikupljati pritužbe građana. Nakon toga pučka pravobraniteljica sa suradnicima u 14.00 sati sastat će se s gradonačelnikom Grada Gospića Karlom Starčevićem gdje će razgovarati o razini zaštite socijalnih i ekonomskih prava uključujući i dostupnosti usluga građanima.

Pozivaju se stoga svi građani Grada Gospića ukoliko imaju pritužbi kojima se žele obratiti pučkoj pravobraniteljici da to i učine u ponedjeljak 14.listopada 2019. god.  u vremenu od 11.00 do 14.00 sati u KIC-u Gospić.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju