Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKAŽU DA JE POBJEDNIČKA Karlo Starčević predao listu za gradonačelnika Gospića i Gradsko vijeće

04.05.2017 22:19:07

Danas je u Izbornom povjerenstvu u Gospiću kandidaturu za gradonačelnika Gospića i listu za Gradsko vijeće Gospića predao Karlo Starčević, koga mnogi vide kao budućeg gradonačelnika Gospića. U opuštenoj atmosferi, moglo bi se reći pobjedničkoj  Starčević se sa  svojim  timom  nakon  predaje  lista  obratio medijima.

Zahvaljujem se svim sugrađanima na potpisima potpore, zahvaljujem se našim prijateljima i volonterima koji su prikupljali potpise. Prikupljanje potpisa smo obavili u vrlo kratkom roku , ne nametljivo i uljudno ne želeći našim sugrađanima i njihovim obiteljima remetiti mir. Prihvatio sam kandidaturu za ovu časnu i odgovornu dužnost gospićkog gradonačelnika zbog želje da dam svoj doprinos razvoju našeg grada i stvaranju uvjeta za dostojan život svim našim građanima, život u gradu kakav zaslužujemom, rekao je dobro raspoloženi Starčević.

U ovaj projekt ulazimo bogatiji za četverogodišnje iskustvo služenja svojim sugrađanima u gradskom vijeću gdje smo kao oporba nastojali dati doprinos njegovom razvoju ,no to nije uvijek bilo lako. Želimo služiti svom gradu i svim njegovim građanima, želimo zajedničke ciljeve pretpostaviti svakom osobnom interesu. Na tom putu možemo uspjeti samo znanjem, međusobnim povjerenjem i zajedništvom. Danas želim sa svima vama podijeliti zadovoljstvo potporom koju sam dobio od svojih najbližih suradnika, mojih budućih zamjenika zaduženih za društvene i komunalne djelatnosti .

Profesorica Kristina Prša iz Ličkog Osika vodit će vrlo važan resor obrazovanja, socijalne skrbi, kulture i športa, a prokušani poduzetnik inženjer Ivica Tomljenović vodit će sektor komunalnih djelatnosti vodeći brigu o komunalnom standardu življenja naših sugrađana. On je i do sada radio na tom području, a poseban doprinos dao radu naše obrtničke komore. Njegovim znanjem i poduzetničkim duhom stvorit ćemo uvjete u kojima će svi poduzetnici jednostavnije, zajedno s nama, stvarati bolje uvjete za razvoj gospodarstva u našem gradu.

MLADI  MORAJU  OSTATI

Sljedećih ćemo dana predstaviti naš program i mjere koje namjeravamo provesti u sljedećem četverogodišnjem razdoblju kako bi smo ostvarili ono najvažnije: otvaranje novih kvalitetnih radnih mjesta i takvog društvenog okruženja koje će mlade motivirati da ostanu u svom gradu. Mladim obiteljima i njihovoj budućnosti u Gospiću usmjerit ćemo sve svoje znanje i energiju. Kampanju ćemo voditi korektno nudeći rješenja, programe i projekte, viziju budućnosti našega grada utemeljenu na dobru svih njegovih stanovnika. Svim kandidatima želim puno zdravlja, poručio  je  Starčević.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari
  • 11.05.2017. 16:12
    po neovisnim anketama na raznim portalima HDZ gubi izbore u svim gradovima!dal je moguce ?ok ok za otočac ,brinje i novalju smo znali da je HDZ bez sansi ali ?,,,Nakon ovog drug Plenkovic moci c euciniti smao jendo,raspustanje ŽO HDZ
  • Pogledaj sve komentare...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Neočekivana greška ! 2020-09-24 03:46:37

warning : Unknown: open(/tmp/sess_pnouebosbl87oh1tkr5fjlnin4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Unknown, line: 0