Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjŠto se krije iz metka koga je spreman Ernest Petry primiti za Plenkovića ?

10.07.2019 06:03:22
Ernest Petry, direktor Elektro like iz Gospića je županijski vijećnik HDZ-a koji je izjavio u Zagrebu usred sastanka vijećnika HDZ-a i vrha stranke predvođena Andrejom Plenkovićem da je on spreman primiti metak za Plenkovića. Petry kaže da je to rekao i da je i dalje kod toga stava, no otvorilo se pitanje tko to napada i tko bi pucao na Plekovića da bi Petry za njega primio metak ?. Upućeniji ističu da se tu ne radi o pucanju na Plenkovića, nego tko će primiti metak od hadezeovaca za župana Darka Milinović, da nakon svega ostane i dalje župan ličko senjske županije. 

POZADINA  METKA !

 Petry kaže da će se danas održati sastanak vijećnika HDZ-a u Skupštini i da ništa nije gotovo. Odbacio je špekulacije koje su se brzo proširile cijelom ličko senjskom županijom da bi baš on moga biti glavni izdajica HDZ-a , i nakon svega "primiti" metak ne za Plenkovića, nego za Milinovića. Inače, Petry se vratio u HDZ-a kada je Milinovića vrh HDZ-a prošlo ljeto izbacio iz stranke, pa je cijela priča vrlo zanimljiva. Petry je prije nešto više od dvije godine išao u utrku sa Milinovićem za župana  na  listi  Bure  promjena   sa zanimljivim sloganom, hrabrost i obraz u politici su vrlo važni !.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju