Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilinović ide dalje, ide i Slobodna lika !

10.07.2019 17:12:23

Nema niti šoka, niti tuge, niti nevjerice na portalu Slobodna lika nakon usvajanja proračuna Ličko-senjske županije. Sasvim suprotno ima  novosti  za čitatelje da su se rodili novi-stari ljudski kokošari, pa ovom prilikom javno čestitamo Darku Milinović što se izborio da i dalje ostane župan i da se oživjela politička gubernija. 

Idemo mi dalje dragi čitatelji, ako Bog da.

Portal Slobodna lika je forca bolje Ličko senjske županije, tako ćemo i dalje raditi i pisati. I da je pao proračun, što jest trebao, i da je sa mjesta župana otišao Darko Milinović,  a  trebao  je, nema  mjesta slavlju, a čini se nema niti velikog slavlja nakon  Plenkovićeva  političkog  klanja ljudi za bolesne političke ambicije Milinovića.

Dragi čitatelji ostanite i dalje vjerni čitatelji Slobodne like.www.slobodnalika.com

Šok, tuga i nevjerica zavladala je na portalu Slobodna lika nakon usvajanja proračuna Ličko-senjske županije. Portal koji je u proteklih nekoliko mjeseci pokušavao destabilizirati Ličko-senjsku županiju i naručenim političkim člancima vršiti reket na županijske vijećnike doživio je težak poraz. Zadnjih nekoliko dana portal Slobodna lika je odbrojavao vrijeme do rušenja proračuna županije, da bi se danas nakon održavanja skupštine pretvorio u mjesto gdje se na najprizemniji način obračunava sa onima koji su digli ruku za deblokadu i normalno funkcioniranje Županije i ustanova.
Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju