Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjINTERES Pozadina primanja metka vojnika Rajana za premjera Plenkovića

02.09.2019 12:52:12
Ernest  Petry, direktor Elektrolike iz Gospića, najpoznatiji lička politička ptica selica koja je u proteklih 20 godina stranke i politike mijenjao kao čarape nije slučajno "primio" metak za predsjednika Vlade Andreja Plenkovića. Iako je prošlo vremena i dalje dijelo gospićkog vojnika Rajana, koga je tata Miroslav učio da uvijek ide prvi, zaokuplja lokalnu javnost, koja se diže i spava sa lipanjskom političkom prostitucijom,  jer  javnosti   nije  problem  što  se  Milinović  izborio  da  ostane  župan, nego  preko  koga  je  to  uspio. Sada se ispostavlja da tvrdnje vojnika da on od politike ništa ne traži, niti je ikad tražio bile su prevara, jer silno trčanje, dodvoravanje, ulizivanje, mijenjanje stranka, direktora Elektro like imale su jedan cilj osobnu korist, i korist od politike cijele obitelji  Petrya koja se na politici  obogatila, dok je svih godina u javnosti se prikazivalo da su  Petryi žrtve od vremena kada je Franjo Tuđman umro.Tata Miro ima puno razloga da kada se god dočepa govornice da uvijek govori, Hrvatsku niti za što !, iako sudionici stvaranja Hrvatske najradije bi povraćali na domoljubni zanos Mire Petrija koji danas na slavi Tuđmana i Hrvatstva uživa u blagodatima hrvatske mirovine, kao da je zaradio u Švicarskoj, a ne u Saboru gdje se nikada nije javio za riječ, za mirovinu jer proljevao "krv" u Saboru u vremena kada su čepušane i rastakane gospićke tvornice. Stopama  je krenuo i sin Ernest koji kada se u maloj HDZ-voj bari punoj krokodila nije uspio izboriti za dobar položaj, glumio je žrtvu, a žrtva nije bio, pa se u domoljubnom zanosu preko HNS-a , Pusićke i Vrdoljaka probio na mjesto direktora Elektrolike, brata Ivana danas zlatnu mladež Plenkovićeva HDZ-a uspio je preko HNS-a uglaviti u Park prirode Velebit, da bi ga nedavno prebacio na bolji posao u Hrvatske šume, a krajem prošle godine uspio je da čovjek ne povjeruje opet preko linije HNS-a u vrijeme kada je bila trudna zaposliti  suprugu  na Veleučilište Nikola Tesla u  Gospiću. 

INTERES  NA  PRVOM  MJESTU

Upućeniji kažu da je Petry primio metak za Plenkovića jer osim očuvanja pozicije direktora Elektrolike, gledao korak dalje da će metak biti dovoljan da se možda nađe na listi za Sabor za idući mandat u 9.izbornoj jedinici ili možda da sebi osigura utjecajno mjesto u vrhu HEP-a u Zagrebu, jer Petry tvrde oni koji ga bolje poznaju uvijek ima ambicija, pokazalo je to političko lutanje, podržavanje svih predsjednika, kandidatura za župana, guranje na listu za Skupštinu županije. Upućeniji na tu temu tvrde da je Petrija prodavanje fora za metak, bio rezultat da je bio svjestan da su išli izbori za župana i Skupštinu da bi ispao iz svih kombinacija za političke funkcije na lokalnoj razini. Što vrijeme odmiče ispada da je vojnik Rajan ispucao sve metke i da će vremena koja dolaze u političkom smislu biti puno bolja nego prošla, jer potvrđuje se da je Petry godinama bio loš  lokalni  politički  kuhar,  koji  je  glumio  da  radi  za  javno  dobro, a  radio  je  za  sebe. 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari
  • 08.11.2019. 18:35
    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)
  • Pogledaj sve komentare...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju