Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMilinović danas lagao, da bi pao milijunski projekt da nije "visibaba" proračun županije prošao

28.09.2019 00:08:23

      Župan Darko   Milinović nakon što je silom progurao "visibaba"proračun županije za  2019.godinu danas je  u  Gospiću   bacio na najvećem ličkom gradilištu "inkubatoru" poduzetništva koga financira EU  spinove,  da je pao Proračun da inkubatora ne bi bilo, što je laž, jer cijeli projekt financira  EU,  jer Županija nema za miša  otrovati,  niti  sa  njime  nema  veze  proračun  ličko  senjske  županije. 

-Ponosan sam na ovaj projekt koji su mnogi željeli „minirati. Stoga se zahvaljujem vijećnicima HDZ-a i koalicije, nezavisnoj listi Ante Dabe i mojim vijećnicima koji su podržali proračun za 2019. Čudi me da je Karlo Starčević, gradonačelnik Gospića, poduzetnik i predsjednik HSP-a, radio sve kako bi se srušio proračun. Ovoga centra, ove zgrade ne bi bilo da nije prihvaćen proračun. Vrijednost ovoga projekta je preko 22 milijuna kuna, od čega je 19 milijuna kuna nepovratnih EU sredstava. Moram se zahvaliti LIRA-i na projektu, na angažmanu moje pročelnice Ane Rukavina Stilinović i njezinom timu, bacao je spinove u blatu ispred mega zgrade koja kada se završi biti će još jedan spomenik propaloj Lici bez ljudi i bez života kao prije.


Ovdje će biti smještena LIRA, informacijski sustav, sušione, skladišta, hladnjače… Potencijalni investitori će sve informacije dobivati na jednom mjestu. Bit će ovo novi temelj razvoja gospodarstva Ličko-senjske županije i najreprezentativnija zgrada na ovim prostorima, ustvrdio je župan Milinović.

Inače, radove  izvodi  tvrtka  koja  je  gradila  novu  gradsku  tržnicu  u  Gospiću. 


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com