Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKolakušić ove nedjelje objavljuje kandidaturu za predsjednika RH

21.10.2019 06:48:00

Hrvatski europarlamentarac i predsjednik udruge Antikorupcija, Mislav Kolakušić, objaviti će ulazak u utrku za predsjednika za točno sedam dana, u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.Kao posebnog gosta najavio da je voditelj Aleksandar Stanković na kraju današnje emisijie u kojoj je gostovala Jelena Veljača. Da 27. listopada ulazi u predsjedničku utrku najavio je i sam Mislav Kolakušić.

Propagandna naslikavanja

“Milanović, Škoro i Kolinda žele da im date povjerenje zbog njihovog propagandnog naslikavanja s kućnim ljubimcima, djecom i maloljetnicima, zbog njihovog širokog osmjeha, pjevanja i humora. Umjesto toga, možete provjeriti tko je što radio i govorio posljednjih pet godina i tko od svih kandidata znači promjenu, a tko nastavak istog, jedna je od Kolakušićevih poruka uoči kandidature.

Smatra kako se Na predsjedničkim izborima odlučujete i o budućem premijeru Republike Hrvatske.

“Kolinda, Milanović ili Škoro i budući premijer će biti iz koalicije HDZ SDP. U to nema nikakve sumnje i većina građana je toga svjesna. Sve ostaje isto osim što će Hrvatsku napustiti još 100.000 građana, a još par milijardi kuna više ćemo se morati zadužiti svake godine za isplatu mirovina i plaća u javnim službama. Oni moraju postati povijest, jer ako oni ne postanu povijest, mi građani ćemo postati povijest u vlastitoj zemlji!”, smatra Kolakušić.

Najavljuje kako se u kampanji neće baviti nižerazrednim temama bez utjecaja na živote građana.

Nevažne teme

“Republika Hrvatska se danas nalazi u strahovito teškom položaju, kako ekonomski, tako i demografski, ugroženi su ili uništeni svi sustavi koji omogućuju funkcioniranje države i normalan život građana. Doslovno je posljednji trenutak za radikalne promjene prije konačnog sloma. U sljedećem razdoblju hrvatski građani odlučit će hoće li Hrvatska i sljedećih 20 godina ostati u raljama korumpirane hobotnice sa svim posljedicama ili ćemo krenuti na put obračuna s korupcijom, neradom i neredom kakav danas uništava i građane i društvo.

U takvim uvjetima, nemam niti ću imati razumjevanja za teme koje su nižerazrednog značaja za kvalitetu života i rada u Republici Hrvatskoj niti za nebitna dnevnopolitička pitanja na kojima mnogi u nedostatku vlastite kvalitete i sadržaja pokušavaju graditi svoje karijere.Politikom se bavim kako bi hrvatskom društvu zajedno sa svojim suradnicima i građanima koji žele promjene donio stvarne, opipljive i konkretne reforme pravosuđa, državne uprave, zdravstva, školstva, mirovinskog sustava, reforme koje će povećati kvalitetu života svakog hrvatskog građanina, zaustaviti pljačku i vratiti pokradeni novac u državni proračun, a ne kako bi se bavio ideološkim sukobima i temama koje nisu od vitalnog interesa svih građana Republike Hrvatske.

Uvjeren sam da su prioriteti hrvatskih građana usmjereni na povećanje standarda života njihovih obitelji, roditelja, djece i generacija koje dolaze i upravo u tom smjeru ću usmjeriti napore u svom političkom djelovanju, najavljuje Kolakušić uoči gostovanja na HRT-u.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju