Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjJavio se portalu namazanko, kaže da mu rejting nikad nije bio veći

09.12.2019 10:08:49

Poštovani kralju lažova, ljekoviti Željo, ugledni turistički djelatniče... (ima još puno, puno toga). Velčeras neću kopati po svojoj prebogatoj arhivi koja te ipak najtočnije oslikava.

Drago mi je što pišeš izlizane izmišljotine kontra mene. To znači da ti je netko dao neku pinku. Naravno, na ruke jer su ti oba računa u dogotrajnoj blokadi.

Koliko si se unatrag 10-15 godina trudio omalovažavati mene i moju obitelj, sve ti je palo u vodu. Moj ratni put, školska sprema, hrvatstvo, tvoja komunistička farsa, moje novinarstvo, moji katolički korijeni, tvoje muljaže oko političke podobnosti, tvoje političko šaltanje... Sve ti je bilo uzalud kao i uporno i lažno navođenje da sam autor tekstova o kojima pojma nemam. U maloj sredini kakav je Gospić svi znaju tvoj i moj rejting. S tobom se ne mogu niti ne želim uspoređivati. Sramota me.

S druge pak strane ja nikada nisam niti spomenuo tvoju obitelj. Nisam niti neću. O tebi imam materijala na pretek, a u medijima se pojavim s tobom u glavnoj ulozi samo onda kada javnost želim upoznati s istinom i tvojim jadnim pokušajima lažiranja istine. Moja reagiranja čita cca. 10 tisuća ljudi, a tvoje tekstove???

Što se tiče adventskih svijeća, ti to ne možeš razumijeti. Tebi za informaciju ja sam kao novinar bio na paljenju svih adventskih svijeća unatrag 20 godina. Tebe sam ondje vidio samo par puta kao potrčka koji je naslikavao neke lokalne političare. Sada niti to ne možeš jer za fotografiranje koristiš samo mobitel.

Nemoj zaboraviti doći na parnicu 13. prosinca u 12.15 h jer si ipak ti tuženik. Radujem se susretu i preporučam ti tvoju standardnu obranu: svi su krivi, jedino si ti u pravu. Kao i uvijek.

Želim ti svaku sreću, treba ti u svemu, osobito na sudu.

Pozdravljam te i molim: ne bježi od mene, ja u takve ne pačam.

Marin Smolčić, novinar


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju