Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjU Otočcu obilježen Dan grada

20.01.2020 19:56:31

   Rano jutarnjom svečanom sjednicom Gradskog vijeća Grada Otočca obilježen je Dan Grada Otočca i blagdan sv. Fabijana i Sebastijana. Iako je za Otočac i Gacku dolinu to trebao biti svečan dan, svečana sjednica otkrila je duboke političke i ljudske podjele u Otočcu, što   je  zamijetio uz goste i sam vrh crkve, koja je iskoristila svečanost da pozove na  dijalog  i  različitost  mišljenja. O  Otočcu danas i pogledima u budućnost   iz  dva  kuta  govorili su predsjednik Gradskog  vijeća  Branislav  Šutić i gradonačelnik Otočca  Stjepan  Kostelac,  pa  se  stvorila  slika  da  u  Gackoj  dolini  imaju  dva  Otočca. 

Uručene su godišnje nagrade i priznanja grada, a godišnja nagrada, nagrada Grada Otočca otišla je u ruke dobrotvora  don  Jure  Ladišića.

Poslije svečane sjednice položeni su vijenci i zapaljene svijeće na spomeniku hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, upriličen  je  mimohod  ulicama  Otočca, a  veliko  misno  slavlje  predvodio  je  gospićko  senjski  biskup  mons.  Zdenko  Križić. 


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Prvi obrisi velikog vjetroparka u zaleđu Senja

29.09.2020 21:25:19

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com