Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMaske padaju u HDZ-u, tu mjesta više neće biti za sve

18.02.2020 09:29:37
       HDZ  je mlin od svakakvog žita, pokazao je jučerašnji dan događajima u Krivom Putu, Senju i na  kraju Gospiću gdje su za javnost počele otvorene podjele unutar HDZ-a. Čini se da su sinoć u maloj dvorani hotela Ana u Gospiću na predstavljanju kandidata za promjene u HDZ-u, Mire Kovača za predsjednika, i za zamjenike predsjednika  Milijan  Brkić, Tomislav Tolušić pale maske i otkrilo se tko i što i za koga igra. Dobro je to za budućnost HDZ-a, jer sada se procesima demokratizacije stranke pokazuje i da u HDZ-u više neće moći, kako je rekao Ivo Sanader, malo kakiti, malo piškiti !, i neće se moći sjediti na dvije stolice, iako mnogi  kažu da nakon bratoubilačkog političkog rata pobijedio Plenković ili Kovač da sve glave HDZ-a treba staviti na isti kup, što će biti gotovo nemoguće. 

RADO(ŠEVIĆ)  HDZ-a  ZA  PROMJENE
  
Jučer  je Pop u Krivom putu sa oltara poslao poruku da samo jedan može biti prvi!. Sinoćnje okupljanje u Gospiću promoviralo je novu HDZ-ovu "zvijezdu" vječnu mladež HDZ-a predsjednika Gradskog vijeća Gospića Petra Radoševića za glavnog čovjeka grupacije za promjene u HDZ-u. Ako pobjedi na unutarstranačkim izborima Miro Kovač, Radošević će krojiti novu politiku HDZ-a.Nije tu više važno što nosi nadimak "kesonoša", jer Radošević je kao dijete Milinovićeve politike želi se probiti u vrh, iako mnogi tvrde da angažman Radoševića je nastavak politike Milinovića, i uspjeh Radoševića je veliki povratak Darka Milinovića u HDZ što je u tom scenariju gotova stvar. Biti će zanimljivo što će se dogoditi ako grupacija za promjene u HDZ-u ne uspije pobijediti Plenkovića.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com