Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjStarčeviću leđa okrenuo prva pravaška radilica

26.09.2020 17:48:31
   Karlo Starčević, gradonačelnik Gospića već duže vrijeme nije u dobrim odnosima sa svojim do jučer  glavnim pravaškim "operativcom" Milanom Mataijom Mikačem, direktorom  Komunalca u Gospiću, a izvori portala govore da se velika gospićka politička radilica već distancirala od Starčevića i čeka lokalne izbore i što će se na njima dogoditi, jer direktoru Komunalca više brine hoće li nakon lokalnih izbora ostati gradski direktor, od toga hoće li Starčević ostati gradonačelnik. Starčevića  i  Mataije odnos je do sada bio isključivo utemeljen na interesima i malo je u tim odnosima bilo iskrenosti, što se najbolje moglo vidjeti nedavno na parlamentarnim izborima kada je Mataija  kao  predsjednik  HSP  Ličko  senjske  županije  okrenulo leđa Starčeviću i umjesto HSP-a i Desne lige podržavao  Domovinski  pokret. Tada  se  najbolje  vidjelo  da  su  odnosi  truli. 

RADILICA  I  DOMOVINSKI  POKRET  

Starčević  je danima  bjesnio na svoju do jučer desnu ruku, koja mu je "pomogla" da  se potpuno osramoti na izborima, što se moglo vidjeti po rezultatu Starčevića u Gospiću gdje je dobio jadnih i sramotnih 600 glasova, ili glasova jednog manjeg sela u Gospiću. Mataija  je prije  izbora  svome  stranačkom šefu  prognozirao blamažu, a Starčević je živio na lažnim anketama gdje u 9.izbornoj prelazi prag, pa je govorio da će ako uđe u Sabor, prvo što će učiniti da će smijeniti Mataiju sa mjesta direktora Komunalca kojom je funkcijom Starčević nagradio svoju do jučer veliku političku   radilicu. Okretanjem leđa Starčeviću na parlamentarnim izborima Mataija je pokazao da ne stoji iza Starčevića kao neki rijetki u Gospiću koji su ostali uz posrnulog pravaškog vođu na parlamentarnim izborima na kojima se gradonačelnik Gospića osramotio, pa Mataija nije sudjelovao u toj blamaži. Starčević  nije  ušao  u  Sabor, a  Mataija  je  ispao  da  je  bio  u  pravu. Kako  će  se  odnosi  dalje  razvijati  nije  poznato, jer  gospićka  politička  radilica  sigurno  neće  biti  mirna  na  lokalnim  izborima, a  Starčević   koji   odlazi  sa  čela  HSP-a  na  nacionalnoj  razini  je  poznato  po  tome  što  malo  kome  vjeruje, a  ako  je  svojoj  desnoj  ruci  do  jučer  imalo  vjerovao, danas  sve  što  radi  Direktor  ima  kod  Starčevića  crv  sumnje. Starčeviću  će  i  dalje  ostati  problem  što  i  dalje  neće  znati  što  Mataija  radi  i  sa  kime  pije  kave. 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju