Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjJe li na pomolu veliki povratak Ivana Dabe Đona ?

26.11.2020 08:05:30
Nakon što je izabran za predsjednika HDZ-a Novalja sve je izvjesniji veliki politički povratak Ivana Dabe Đona na političku scenu grada Novalje. Đono  nije  nikada    do  kraja  otišao, samo  se  malo  odmarao, kaže  nam  sugovornik  iz  Novalje.  Sudeći prema političkoj klimi posve je izvjesno da će se Dabo nakon punih sedam godina na proljeće iduće godine vratiti na čelo Novalje koja posljednjih godina, praktično od kada je Ivan Dabo otišao sa mjesta gradonačelnika, koga je 2013.godine naslijedio njegov dugogodišnji Tajnik i nesuđeni svećenik Ante Dabo Novalja stagnira, a mnogi kažu da i propada sve ono što je Ivan Dabo Đono napravio, a napravio je od sela , grad koji je prepoznao turistički svijet. 

NOVALJA   PROPADA,OD  TURISTIČKOG  CVIJETA  POSTALA  KAKTUS 

Đono radi sto na sat, puno je naučio kada je otišao sa mjesta gradonačelnika,on će kada se vrati biti osvježenje za Novalju, kažu nam sugovornik iz Novalje koja je od turističkog cvijeta postala kaktus. Čini se da se i u Novalji dogodio loš politički eksperiment sa političkom pticom selicom aktualnim gradonačelnikom Novalje Antom Dabo, novaljskom političkom fritajom koja svake godine mijenja političke opcije kao čarape. Ante  Dabo  je na zanosu nezavisnog, igrao za Most, Buru promjena, sada je osnivač "lokalne"stranke Lipo koju osniva sa ličko senjskim županom na odlasku Darkom Milinovićem, sa kojim je bio politički neprijatelj dok je kao nezavisni rušio Ivana Dabu Đona i tražio povratak u HDZ, ali mu ga Milinović tada kao vlastrodržac HDZ-a nije dozvolio.Čini  se  da  je  i  u  Novalji  na  dijelu  ona  stara, vrati  koko  što  si  pozobala !. 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju