Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjGDJE IH NALAZI Bruno Božičević novi HDZ-ov odmetnik u Senju

24.01.2021 08:10:45
Bruno Božičević, bivši dugogodišnji direktor Komunalca u Senju, krenuo je stopama bivšeg predsjednika Gradskog vijeća Senja Željka Nekića Canjuge. Napustio je HDZ. Božičević je tako još jedan odmetnik HDZ-a u Senju koji kada nije na funkciji traži novo političko jato, to je čini se postalo moda u Senju. Brzožičevića je prije nešto više od godine dana smjenio sa mjesta direktora Komunalca bivši gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina, sa čim se Božičević nije moga pomiriti jer je živio u vjeri da je to  direktorsko mjesto predodređeno za njega, kao na primjer slučaj Željka Nekića Canjuge koji je dugovječni predsjednik Lovačkog društva Jarebica u Senju.

ODMETNIK  KOME  JE  HDZ  PUNO  DAO  

Bolji poznavatelji prilika u Senju kažu da Božičević ne bi nikada otišao iz HDZ-a da nije smjenjen sa mjesta direktora Komunalca gdje je imao godinama apsolutnu moć, visoku plaću, službeni automobil, a veže ga prijateljstvo sa bivšim predsjednikom Gradskog vijeća Senja Željkom Nekićem Canjugom koji je godinama bio predsjednik Nadzornog odbora Komunalca. Božičevićeva supruga nedavno je postala predsjednik Domovinskog pokreta u Senju, pa su se Božičevići odlučili nakon HDZ okušati u novim političkim avanturama. Božičević je jedan od mnogih koji je bio poznat u Senju kao  partijaš, jer je bio predsjednik Titove omladine i u Klubu sedam sekretara Skoja, i 1990.godine okrenuo je kožun i stavio krunicu oko vrata, tvrde nam u Senju.Bio je naj dugovječniji direktor u Senju  zavaljujući  članskoj  iskaznici  HDZ-a.

Foto  arhiva:  Bruno  Božičević  sa  najpoznatijim  hrvatskim  političkim  profiterom  Ivom  Sanaderom

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju