Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjOstanite doma i planirajte odmor u Lika destinaciji

03.04.2020 19:48:22

Ožujak, mjesec u kojem se kreće na proljetna putovanja ili se definiraju detalji za ljetni odmor, odjednom se prometnuo u najteži mjesec. Pandemija uzrokovana koronavirusom trenutno utječe na sve sektore poslovanja i živote ljudi diljem svijeta. U cilju zaustavljanja širenja koronavirusa donesene su mjere koje su iznimno pogodile cijeli turistički sektor. Svi turistički objekti obustavili su rad, a putoholičari su primorani odgoditi svoja putovanja.

U ovom trenutku svakako je najbitnije poštovati iskazane mjere i odgovorno se ponašati stoga Klaster Lika Destination šalje poruku: ostanite doma i planirajte odmor u Lika destinaciji.

Sve dok postoji želja za otkrivanjem novih ljepota i vrijednosti i uživanjem u posebnoj energiji koja je upisana u temelje svakog novog mjesta ostaje dovoljno snage za prevladavanje ove situacije u kojoj se svi zajedno nalazimo. Vjerujemo kako će, kada se sve ovo završi, želja za otkrivanjem novih čarobnih mjesta biti veća nego ikad, a samim time će i doživljena iskustva biti još dragocjenija.

Višak slobodnog vremena vrijedi iskoristiti za planiranje putovanja, a destinacija Lika neizostavna je za odmor iz snova. Nudi jedinstven spoj kopna i mora gdje imate priliku izmijeniti čak tri klime i doživjeti jedinstveni fenomen kontrasta.

Osim ljudi, i priroda sada odmara. Kako destinacija Lika obiluje prirodnim fenomenima na svim razinama zaštite svakako se preporuča posjet zaštićenih prirodnih područja . U Lici se nalaze čak tri od ukupno osam hrvatskih nacionalnih parkova ( NP Plitvička jezera , NP Paklenica i NP Sjeverni Velebit ) koje vrijedi posjetiti u bilo koje godišnje doba. U destinaciji se nalazi i rodna kuća Nikole Tesle , rodna kuća dr. Ante Starčevića, prva europska tiskara, i bogata kulturna baština.


Destinacija Lika nudi sadržaj za aktivni odmor stoga je nesumnjivo da ćete steći nezaboravna iskustva bilo da ste ljubitelj podzemlja ili adrenalinskih aktivnosti.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com