Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjZbog neslaganja sa stranačkim vodstvom županijsko vodstvo i gotovo svi članovi ličkog HNS-a napuštaju stranku

02.12.2020 18:37:39Ovim putem želim Vas obavijestiti da sam dana 2. prosinca .2020 godine podnesao neopozivu ostavku na sve stranačke dužnosti, kao i zatražio ispis iz Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati. Ispis iz stranke, osim mene zatražilo je i cijelo županijsko predsjedništvo kao i velika većina članica i članova Ličko-senjske županije.

Razlog moje ostavke kao i razlog ispisa iz stranke, kako kod mene tako i kod većine članova je u dugogodišnjem ne slaganju sa stranačkim vodstvom koje je po nama neobjašnjivim odlukama pojedinaca iz vodstva stranke, svjesno ili nesvjesno uništavalo kao i zapostavljalo stranačke organizacije diljem Hrvatske, dok se stranka vodila kao privatno poduzeće, a ne kao politička organizacija u kojoj bi se stranačke odluke trebale donositi sukladno statutu stranke.

Ono što nas posebno vrijeđa, a ujedno i žalosti, neosporna je činjenica da se u proteklom mandatu vlade nitko od HNS-ovih stranačkih dužnosnika kao i ministara nije pojavio u Ličko-senjskoj županiji unatoč našem upornom inzistiranju, s obzirom da smo smatrali da su svojim djelovanje uvelike mogli pomoči da se kroz određene projekte znatno pospješi rast i razvoj pojedinih jedinica lokalne samouprave na području Ličko-senjske županije.

Hrvatska narodna stranka- liberalni demokrati za nekoliko dana na Saboru stranke bira svoje novo stranačko vodstvo, a ono što nas žalosti je činjenica da se to događa po četvrti put unutar četiri godine te se po nama i na taj način stvaraju daljnje podjele između članova stranke. Mišljenja smo da su česte promjene vodstva stranke, a bez ikakvog opravdanog objašnjenja kako članovima tako i biračima, loša garancija da bi se stranka u dogledno vrijeme mogla konsolidirati i početi ostvarivati rezultate.

Članicama i članovima, kao i budućem vodstvu Hrvatske narodne stranke-liberalni demokrati želimo sreću i uspjeh u daljnjem političkom djelovanju.

Svoje daljnje političko djelovanje nastavljam kao nezavisan vijećnik u gradskom vijeću grada Senja, a nastavak moje političke karijere kao i većine mojih prijatelja vidim u zajedničkoj ideji da svoj fokus usmjerimo isključivo na lokalnu politiku, te da na lokalne izbore izađemo sa  nezavisnim  listama,  istaknuo  je  Krunoslav  Tomljanović   dosadašnji  predsjednik  HNS-a  Ličko  senjske  županije .


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju