Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjOstanite doma i planirajte odmor u Lika destinaciji

03.04.2020 19:48:22

Ožujak, mjesec u kojem se kreće na proljetna putovanja ili se definiraju detalji za ljetni odmor, odjednom se prometnuo u najteži mjesec. Pandemija uzrokovana koronavirusom trenutno utječe na sve sektore poslovanja i živote ljudi diljem svijeta. U cilju zaustavljanja širenja koronavirusa donesene su mjere koje su iznimno pogodile cijeli turistički sektor. Svi turistički objekti obustavili su rad, a putoholičari su primorani odgoditi svoja putovanja.

U ovom trenutku svakako je najbitnije poštovati iskazane mjere i odgovorno se ponašati stoga Klaster Lika Destination šalje poruku: ostanite doma i planirajte odmor u Lika destinaciji.

Sve dok postoji želja za otkrivanjem novih ljepota i vrijednosti i uživanjem u posebnoj energiji koja je upisana u temelje svakog novog mjesta ostaje dovoljno snage za prevladavanje ove situacije u kojoj se svi zajedno nalazimo. Vjerujemo kako će, kada se sve ovo završi, želja za otkrivanjem novih čarobnih mjesta biti veća nego ikad, a samim time će i doživljena iskustva biti još dragocjenija.

Višak slobodnog vremena vrijedi iskoristiti za planiranje putovanja, a destinacija Lika neizostavna je za odmor iz snova. Nudi jedinstven spoj kopna i mora gdje imate priliku izmijeniti čak tri klime i doživjeti jedinstveni fenomen kontrasta.

Osim ljudi, i priroda sada odmara. Kako destinacija Lika obiluje prirodnim fenomenima na svim razinama zaštite svakako se preporuča posjet zaštićenih prirodnih područja . U Lici se nalaze čak tri od ukupno osam hrvatskih nacionalnih parkova ( NP Plitvička jezera , NP Paklenica i NP Sjeverni Velebit ) koje vrijedi posjetiti u bilo koje godišnje doba. U destinaciji se nalazi i rodna kuća Nikole Tesle , rodna kuća dr. Ante Starčevića, prva europska tiskara, i bogata kulturna baština.


Destinacija Lika nudi sadržaj za aktivni odmor stoga je nesumnjivo da ćete steći nezaboravna iskustva bilo da ste ljubitelj podzemlja ili adrenalinskih aktivnosti.


www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com