Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjZašto Milinović napada Dražena Jurkovića ?, dva doktora, dva svijeta !

30.05.2020 08:08:30

Darka  Milinovića  već duže vrijeme boli Dražen Jurković. 

Posebno je bol velika posljednjih dana kada je Povjerenstvo HDZ-a Gospić Jurkovića predložilo da se njegovo ime uz ime Katice Prpić iz Gospića predloži vrhu HDZ-a u Zagrebu da se nađe na listi za Sabor u 9. izbornoj jedinici. 

DVA  DOKTORA,DVA SVIJETA ! 

Milinović, kada je doznao da članovi HDZ-a u Gospiću žele Jurkovića u Saboru u svome stilu počeo je pisati o liku i dijelu Dražena Jurkovića pokušavajući ga u javnosti deskridirati, napraviti negativnu osobu, iako javnost, a posebno lokalna jako dobro zna tko je Jurković, a tko je Milinović. Oba dva imaju jedno zajedničko da su doktori, ali da su dva svijeta, pa i zbog svjetova Milinovića boli Jurković, ta je bol i ljubomora još od devedesetih. 

Tako Milinović za Jurkovića piše da se prvi puta čulo kada se kao srednjoškolac izjasnio da je Jugoslaven, što dosta neozbiljno od Milinovića koji po pitanju Tita i Juge superioran nad  Jurkovićem, jer je ostao upisan zlatnim slovima kao posljednji predsjednik Titove omladine  u  Gospiću. Prije nekoliko dana Dnevno.hr je Milinovića stavilo na Top listu poznatih Titovih pionira. I po pitanju Domovinskog rata i stvaranja Hrvatske Jurković je za Milinovića turbo  borčina. Nije točno da se Jurković kako piše Milinović uključio u stvaranje Hrvatske devedesetih godina , po tom pitanju a to znaju svi u Gospiću koji hoće da znaju Jurković Milinovića šalje po šibice. Jurković se točno 1990.godine aktivno stavio "glavu u torbu", dok Milinovića nigdje nije bilo, čemu je dokaz da je u prvim napadima pobunjenih Srba kao mladi liječnik izvlačio i spašavao živote ljudi, dok Milinovića nigdje nije bilo, nije točno da ih  je spašavao u Smiljanu, već na Ljubovu i Barletima. 

JURKOVIĆ  VLADIN  POVJERENIK, A  MILINOVIĆ  NITKO  I  NIŠTA

Nedugo Jurkovića je Vlada imenovala za prvog ratnog Povjerenika Vlade za Gospić, što je povijest i očito Milinović se ne može sa tim pomiriti, jer je Jurković upisan zlatnim slovima, jer samo je jedan bio Vladin povjerenik i baš Jurković. Nije važno gdje je tada Milinović bio, puno je važnije u kontekstu usporedbi i svjetova da je neusporedivo i neozbiljno za ozbiljne ljude uspoređivati doprinose Jurkovića i Milinovića u stvaranju Hrvatske. Biti ratni Povjerenik Vlade tada je bila čast i veliko priznanje, odgovornost, a Jurković sam zna reći sa odmakom vremena da su Srbi zavladali, da bi njega objesili na Marti, što je točno. Kako je Jurković obnašao funkciju Povjerenika, Milinović je posljednji koji o tome treba suditi iz više razloga. I u lokalnoj politici Milinović zaostaje za Jurkovićem koji ostao upisan kao prvi dožupan Ličko senjske županije, Milinović je bio daleko, daleko jer se Milinović u politiku uključio kada je Ivo Sanader počeo haračiti Hrvatskom. I od Milinovića je neozbiljno se uspoređivati sa materijalnim statusom sa Jurkovićem 90 godina, jer u stvaranje Hrvatske Milinović je ušao kao sirotinja, naspram Jurkovića koji je pred devedesete imao restoran, a Milinović ima starog fiću ćelavih guma. Danas 30 godina poslije po pitanju stvorenog materijalnog Jurković se nikako ne može mjeriti sa  Milinovićem.

www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com