Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, Senj[PRIJAVITE SE!] 121. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske - Šibenik, 25.10. - 26.10.2018.

19.10.2018 21:26:00

U jesen 2018. godine, Udruga organizira 121. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se po prvi puta održati u Amadria Park Hotelu Ivan u Šibeniku,  25. i 26. listopada 2018. godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Ovogodišnji 121. Kongres po aktualnosti tema, nizu zdravstvenih dužnosnika i ekspertnih sudionika te međunarodnom karakteru, zasigurno predstavlja najvažniji zdravstveni skup u 2018. godini, koji će okupiti gotovo sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvenom sustavu, ali i šire.

Teme ovogodišnjeg Kongresa koncentirat će se na funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova, na novu zakonsku regulativu u zdravstvu, te na specifičnosti zdravstvenog sustava Republike Hrvatske i nekih zemalja u okruženju.

Pored  ravnatelja i menadžmenta gotovo svih javnih i privatnih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj, među predavačima i sudionicima Kongresa su:

 • prof.dr.sc. Milan Kujundžić, dr.med., ministar zdravstva Republike Hrvatske,
 • Samo Fakin, dr.med., ministar zdravstva Republike Slovenije,
 • Lucian Vukelić, dr.med.spec., ravnatelj HZZO-a sa suradnicima,
 • doc.dr. Vlatka Martinović, dr.med., direktorica Federalnog fonda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH,
 • doc.dr.sc. Ines Strenja, dr.med., predsjednica Odbora sa zdravstvo i socijalnu politiku sa suradnicima,
 • prim. Željko Plazonić, dr.med., državni tajnik u Ministarstvu zdravstva,

zatim predstavnici Hrvatskog liječničkog zbora te mnogobrojni predstavnici komora, udruga  pacijenata, sindikata, stručnih društva i ostalih organizacija u zdravstvu Hrvatske, kao i predstavnici farmaceutske industrije, IT sektora i medija, uz domaće i međunarodne stručnjake iz različitih područja vezanih za zdravstveni sustav.

Sudionici kongresa mogu doznati najnovije spoznaje, trendove i informacije na zanimljivim predavanjima i okruglim stolovima te mogu sudjelovati u raspravama na kojima relevantni stručnjaci govore o aktualnim pitanjima zdravstveno-ekonomske, pravne, obrazovne, političke i druge tematike, izravno vezane uz funkcioniranje hrvatskog zdravstvenog sustava i poslovanje zdravstvenih ustanova. Godinama se na kongresima poslodavaca u zdravstvu prikazuje najtočnija i najcjelovitija analiza poslovanja zdravstvenih ustanova i zdravstvenog sustava u cjelini, stoga ponovno očekujemo vrlo veliki broj posjetitelja i odličnu medijsku popraćenost.

Kongres će biti bodovan sukladno pravilima HLK (15 bodova za aktivne, 10 bodova za pasivne), HLJK (aktivni/pasivni 1,5 bod) te HKMS.

Kotizacija za sudjelovanje ostaje na razini prošlogodišnjih, te s PDV-om za predstavnikeustanova-članica Udruge i sudionike iz institucija-pokrovitelja iznosi 1.550,00 kn, dok zaostale sudionike iznosi 1.980,00 kn. Kotizacija uključuje kongresnu torbu s materijalima te dva ručka (1. i 2. dan) i coffee-break.

Program Kongresa može se pogledati OVDJE.

Prijava za Kongres može se izvršiti OVDJE.

Iznos kotizacije molimo uplatiiti na žiro-račun kod Zagrebačke banke, IBAN: HR2523600001101235488, Model: 00, Poziv na br: 1611-(OIB vaše ustanove), uz naznaku "Kongres".

Informacije o cijeni i načinu rezervacije smještaja mogu se naći OVDJE.

Rezervaciju hotelskog smještaja sudionici mogu izvršiti OVDJE (booking code: UPUZ18)

Napomena: Hotel Ivan je popunjen, stoga se daljnje rezervacije mogu izvršiti u Hotelu Jure, a u slučaju poteškoća s online-rezervacijom ili upita vezanih za smještaj, sudionici mogu zatražiti asistenciju Amadria Park Hotela na tel. 022/361-054, 022/361-001 ili na e-mail:info@amadriapark.com

____________________

 Za sva pitanja možete nas kontaktirati na tel. 01/6311-562 ili e-mail: blazenka.grgic@upuz.hr


www.slobodnalika.com

Komentari
 • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
 • Pristup forumu
 • Upis besplatnih oglasa
 • Dodavanje unosa u žute stranice
 • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
 • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju