Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjAnaliza raspada Bure promjena, na Milinoviću je stvorena, sa Milinovićem je propala !

11.01.2019 09:12:10
Iako se u oživljavanje i opstanak Bure promjena, do jučer druge snage u Skupštini ličko senjske županije uključio i  Darko Milinović, od toga nema ništa. Koga Milinović hvali, mora znati da mu je podne, pa tako je i sa političkom platformom Bura promjena koja je ostvarila odličan izborni rezultat na posljednjim lokalnim izborima na programu upravo protiv gubernatorske  politike  Darka  Milinovića. Svi koji su bili protiv, nadu su vidjeli u Buri promjena, a sada bi ta platforma trebala živjeti, a da joj politički saveznik bude nitko drugi nego  Darko Milinović , koji nakon što je dobio bucu u guzicu u HDZ - u, glumi nezavisnog i traži slamku političkog spasa kod svakoga. Zato je gadljivo da Milinović nakon svega moli Boga da Bura promjena opstane, ne radi jedne političke platforme nego radi  sebe i svoga političkog preživljavanja, jer Milinović nakon što je dobio bucu u guzicu u HDZ-u, a za to je sam kriv je ostao sam, kao mali zeko u hladnoj zimskoj noći koji panično traži svoju majku. Koliko se god trudio Milinović, Bura promjena se raspala i od nje nema ništa, i svatko tko se na toj listi pojavi može računati na neuspjeh. Bura promjena je nastala na Milinoviću, i nestati će i  već  je  nestala  sa političke scene zbog Milinovića.
 Izbori za Skupštinu ličko senjske županije će to pokazati.

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju