Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNACIONALNO HDZ će svoju popularnost testirati na izborima u ličko senjskoj županiji

19.01.2019 09:43:37
Čini se da padom Proračuna ličko senjske županije, HDZ je zaigrao na kartu testiranje svoje političke popularnosti i to baš u stranačkom bastionu, koga su na posljednjim lokalnim izborima poljuljale nezavisne liste. To se moglo nedavno isčitati iz govora i poruka pomoćnika Glavnog tajnika HDZ-a Božidara Kalmete za posjeta Otočcu. Sada je posve sigurno da će vrh HDZ-a usmjeriti se na ličko senjsku županiju gdje je stranka dobivala i do 10 mandata u 9.izbornoj jedinici, a veliki obol je davala ličko senjska županija. Da će HDZ testirati svoju političku snagu u ličko senjskoj županiji svjedoče informacije, da Vlada neće odugovlačiti sa održavanjem izbora za Skupštinu ličko senjske županije, jer vrlo brzo dolaze izbori za Europski parlament pa će izbori za Skupštinu županije ličko senjske biti probni  i   vrlo  važan  test stranke. HDZ će na svim idućim izborima u ličko senjskoj županiji biti pobjednik, bio  je  odrješit  Kalmeta.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju