Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjSENJ /PLITVIČKA JEZERA Komemoracija na Bleiburškom polju

12.05.2019 19:50:05

Povodom obilježavanja 74. obljetnice Bleiburške tragedije, koja je početak Križnog puta i velikog stradanja hrvatskog naroda u novijoj povijesti, Udruga branitelja Uskok Senj kao  i  Udruga  branitelja  Plitvička  jezera  organiziraju  odlazak na komemoracijiu na Bleiburškom polju u subotu, 18. svibnja 2019. godine.

Organizator komemoracije je Počasni bleiburški vod, a suorganizator u liturgijskom dijelu je zajedničko Vijeće za inozemnu pastvu Hrvatske biskupske konferencije i Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine. Pokrovitelj komemoracije je Hrvatski sabor, a supokrovitelj je Hrvatski narodni sabor Bosne i Hercegovine.

Svi zainteresirani za odlazak na komemoraciju mogu se prijaviti do srijede, 15. svibnja (do 12 sati) u prostorijama Udruge branitelja Uskok Senj na adresi Lipica 1 - Kula Lipica, UBDR Općine Plitvička Jezera  organizira  besplatan prijevoz,  a polazak je 18.05.2019. godine iz Korenice u 02:00 sati te iz Vaganca u 02:30 sati.Prijave se zaprimaju do 16.05.2019. godine.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju