Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjMiss županije je izabrana !

19.05.2019 18:04:56Kao rođena Otočanka, kao osoba koja je sudjelovala na 2 izbora ljepote, te na svjetskom izboru, na kojem sam osvojila lentu i ušla u 10 najljepših, kao netko tko je bio član žirija Najljepše gospođe Hrvatske, Kraljice Hrvatske, voditeljica Sekcije manekena ,
smatram se dovoljno kompetentnom biti u žiriju izbora Miss Ličko-senjske županije,koji se održao sinoć u Otočcu. Iznenađena sam i šokirana činom osobe koja je sinoć pokušala spriječiti održavanje izbora a koja je po svem u sudeći naš sugrađanin. Naša županija zaslužuje promociju na najljepši način , imamo divne mlade ljude, prekrasne djevojke koje svojim znanjem i svojom prirodnom ljepotom mogu doista puno učiniti za svoj kraj. Bilo bi mi izuzetno drago da kao sugrađani podržite te djevojke, ohrabrite, da budete sretni i ponosni što su tu s nama , što žele učiniti nešto dobro za mjesto u kojem žive. To su sve nečija djeca, to su naša djeca , naše Ličanke, naša budućnost. Sinoćnji sramotan čin nije naštetio samo organizatorima izbora već i gradu Otočcu, cijeloj županiji. U priloženim fotografijama vidite djevojke koje su se prijavile na ovaj izbor. Moram pohvaliti ovih 6 hrabrih i odvažnih djevojaka. Zaista su bile prirodne, spontane, disciplinirane i ono što je mene posebno oduševilo, imale su odgovore na naša pitanja na razini svjetskog izbora! Iako vas se malo prijavilo , ja sam jako ponosna na vas i nadam se da ostajemo u kontaktu, zbog nekih drugih planova, projekata u skoroj budućnosti. Čestitam Ani Žalac na mjestu 2. pratilje ,Katarini Mamić na mjestu 1. pratilje i Gloriji Mudrovčić na pobjedi. Sretno na izboru Miss Hrvatske 2019-e i naravno pratimo te!, komentar je nakon izbora.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju