Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjBogat finiš ljeta u Perušiću

09.08.2019 13:12:08


Nakon pet kreativnih radionica, Knjižnica u parku, u organizaciji Narodne knjižnice Općine Perušić i Javne ustanove Pećinski park Grabovača, ulazi u svoj završni tjedan. Radionice Vodeno dopodne i Brže, jače, bolje pokrenuti će sve mišiće malenih sudionika, koji će pokazati sve svoje sportske sposobnosti kroz razne igre i natjecanja. Posljednja radionica, Naš park za sve, održati će se u srijedu. Biti će ekološkog karaktera, a djeca će, osim osvješćivanja važnosti suživota s prirodom, urediti prostor parka kako bi bio što ljepši za obilježavanje blagdana sv. Roka.

U sklopu radionica u srijedu,14.8.2019. u parku će se održati i „Lički doručak“ na kojem će se predstaviti lička hrana i običaji volonterima koji borave u Pećinskom parku u sklopu Nature Conservation Project (Europske snage solidarnosti). Osim volontera, hranu će moći degustirati i svi zainteresirani posjetitelji te čuti nešto više o samom programu Europske Unije -  Europske snage solidarnosti. Isti dan, s početkom u 19:00 sati održat će se Interkulturalna večer u sklopu koje će volonteri iz Španjolske, Italije, Cipra i Ukrajine predstaviti svoju hranu, kulturu i običaje.

Radionice će se održavati u vremenu od 10:00 do 13:00 sati u parku u centru Perušića.

Lički doručak – 14.8.2019., 11:00 sati,park u centru Perušića

Interkulturalna večer – 14.8.2019.,  19:00 sati, park u centru Perušića.www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju