Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjČudo : medijski namazanko na braniku Hrvatstva !

10.09.2019 07:19:50

Milorad Pupovac se žali gdje on to živi. I zarađuje ukupno oko 50 tisuća „ustaških“ kuna mjesečno, a već godinama sudjeluje u vlasti te „države koja sve više podsjeća na NDH“! Spominje napade iz mrženje, ove godine ih je bilo već 27. Istodobno europske države na godinu bilježe od 250 do 2 500 napada i ubojstava iz mržnje. Najviše ih je u Njemačkoj i Nizozemskoj. To nitko ne spominje, piše  medijski  namazanko  i  Kralj  spletki  Marin  Smolčić  koji  stoji  na  braniku  Hrvatstva. 

U Srbiji očito nemaju pametnijeg posla nego se bave s tuđim poslovima. Kada godi im nešto loše krene (a to je gotovo svakodnevno), a oni posegnu za Jasenovcom. Stgnatiziranje hrvatskoga naroda ovih je dana dodatno pojačano zbog toga što su hrvatski carinici kod Bajakova vratili s granice nenajavljenu srbijansku vojnu delegaciju. U paketu ove priče i srbijanske harange prema Hrvatskoj ide jedan vic.

*****

Lav iz zoološkog vrta u Beogradu preskoči ogradu i napadne djecu na cesti. Skoči neki anonimni, hrabar tip, zgrabi lava i zadavi ga. Drugi dan naslov u novinama: “Neznani srpski junak golim rukama ubio lava koji je hteo da pojede našu srpsku nejač”.

Nakon toga zazvoni telefon u redakciji novina i javi se dežurni novinar:

-“Halo, izvolite?

-“Dobar dan! Ja sam jučer zadavio onog lava koji je pobegao iz zoološkog vrta i napao djecu, ali ja nisam Srbin, nego Hrvat”!

Sljedeći dan pojavi se naslov u istim novinama: “Pobesneli i pomahnitali ustaša bez povoda zadavio našeg nedužnog srpskog lava, miljenika naše dece”,piše  medijski  namaznako.  


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com