Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjDanas je Dan općine Perušić, općine koja nestaje

14.09.2019 13:08:37
Danas je Dan općine Perušić i blagdan Križeva koja se stoljećima slavi. Mala općina nema puno razloga za slavlje, kao i cijela Lika jer i općinu Perušića prati demografska pustoš. Iako je općina infrastrukturno dobro uređena, problem je demografija i odljev stanovnika. Općina Perušić ostaje pusta, umiranje je deset puta jače od rađanja, a u tom sivilu Općina gradi novu modernu mrtvačnicu kao briga za mrtve. Načelnik općine Perušić Ivica Turić Bećar, kako od milju zovu Car Perušića koji će još malo na čelu općine 18 godina, pršti od optimizma, iako pokrića za optimizam nažalost ima malo, jer općina Perušić koja je nekada imala status Kotara, punog ljudi i tvornica danas je spala na tanke grane, jer sela ostaju puta i nažalost život se gasi.Najbolji primjer je Osnovna škola u kojoj svake godine školskih klupa je sve manje.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju