Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjHoće li pravi branitelji u Lici glasati za Kolakušića ?

12.11.2019 14:30:57
Prave  hrvatske branitelje iz Like koji su ginuli za slobodu Hrvatske, motivirala je izjava sve popularnijeg  kandidata za predsjednika RH Mislava Kolakušića, da ukoliko mu građani daju glas obračunati se sa lažnim braniteljima koji su na statusu branitelja stekli mnoge privilegije i koji su do sada "pišali" uz vjetar politikama koje  su   im  pomogle. Izvori portala govore da će Kolakušić od pravih branitelja u Lici, Senju,Novalji dobiti glasove jer među braniteljskom populacijom onom između onih branitelja koji nisu ništa dobili za svoju borbu i onih koji su se borili da steknu poslijeratne privilegije u životu ima veliki  razlika  i  dosta  nepravde  koja  prave  branitelje  žive  pokapa. Posebno  će  biti  zanimljivo  kako  se  pravi  branitelji  u  Gospiću  i  Otočcu  glasati. 
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju