Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjProsinac u Gospiću, nešto najljepše za blagdane

11.12.2019 19:31:31

   Još prošli petak uz dolazak Svetog Nikole započela je manifestacija "Prosinac u Gospiću" koju organizira Grad Gospić sa svojim ustanovama i nešto je najljepše što glavni lički grad svaki dan poklanja za blagdane. Blagdanska atmosfera se zahuktava, Trg Stjepana Radića pun je djece i posjetitelja, jer Prosinac u Gospiću po organizaciji zaslužuje da ga ljudi u blagdanima vide i dožive. Radionice Bake Mraz, izrada ukrasa, anđela i drugi sadržaji za djecu okupljaju najmlađe. Najviše djece ima oko gradskog klizališta. Blagdanski ugođaj, tijekom čitavog prosinca Gospić će posjetiti mnogi izvođači, pa tako uz mnoge i naša najpoznatija pripovjedačica Jasna Held i bend koji svira hitove poznatih Beatlesa. 20.12. u Gospić na blagdansku čaroliju će doći Djed Božićnjak, a na Badnjak će na trgu biti veselo uz tamburaše "Velebit".

Gospić nikad nije imao bogatiji blagdanski program, a cijeli program pogledajte na stranicama Grada Gospića i na stranicama Radio Gospića čiji su djelatnici izradili aplikaciju Adventski kalendar pomoću koje iz dana u dan možete pratiti sva bogata događanja.

Donosimo  vam  slikama  tek  dijelove  prosinca  u  Gospiću. 

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Neočekivana greška ! 2020-09-24 07:36:39

warning : Unknown: open(/tmp/sess_f5almkaddv3lhe67dlc3579vg4, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Unknown, line: 0