Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjDADO KUHA Milinovića je jako razljutio Karlo Starčević

22.01.2020 15:00:22
Nakon što je 7Dnevno objavilo razgovor sa Karlom Starčevićem gradonačelnikom Gospića doslovno je pobjesnio župan Darko Milinović koji je već nekoliko dana ljut kao  Ris. Jučer se nije pojavio na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Otočca, pa su mnogi povezali nedolazak sa Starčevićevim optužbama, pa je Milinović jučer cijeli dan smišljao kako i na koji način će vratiti Starčeviću, pa u rasipanju emocijama Starčevića je čak nazvao tajkunom, sebe je predstavio kao ratnika, i poduzetnika, a Starčevića prozvao da bi se bavio visokom politikom, zna napraviti tvornicu na livadi, a ne zna ulicu asfaltirati, a loš dan Milinovića platio je i Ravnatelj Osnovne škole u Gospiću Ivica Radošević Mačak. Mnogi postavljaju pitanje, zašto se Milinović ljuti i zašto je bijesan na Starčevića, što ga je to toliko pogodilo i zašto iz njega izbija bijes. Milinović je do sada u "rukavicama" "operirao" po onim koji o njemu se drznu nešto javno objaviti, oni koji bolje poznaju Milinovića kažu da je župan već u kampanji, samo se ne zna točno u kojoj.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com