Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjPOMEO POD ZA NULA KUNA Poslijeratni politički profiter zavladao i Radio Gospićem

14.02.2020 19:14:52
Župan Darko Milinović, najveći lički politički profiter ovladao je Radio Gospićem, i to 2020. godine. Postavlja se pitanje kako i zašto. Gdje Milinović skoči novinari radio Gospića skaču i trče, svjedoče sadržaji. To je velika medijska ciganija, jer vlasnik radija je Grad Gospić koji sa stotinama tisuća kuna financira Radio koji se stavio u otvorenu službu župana, za nula kuna. Mi kao Radio nemamo nikakvu poslovnu suradnju sa ličko senjskom županijom, nisu nam do sada uplatili niti jednu kunu, to vam jedino mogu reći izjavila je direktorica KIC-a Gospić Marija Štimac u čijem je sustavu Radio Gospić koji se za nula kuna pretvorio u medijskog zaštitnika župana Darka Milinovića. Na te vrlo ozbiljne prozivke da je župan Darko Milinović za 0 kuna uzurpirao Radio Gospić, još nema službenog očitovanja grada Gospića. 
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju