Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjOstavljen !

24.02.2020 20:04:49
Nakon što je nedavno Milan Kolić smjenjen sa mjesta direktora Lika cesta, mnogi se pitaju što se događa do jučer popularnim bivšim gradonačelnikom Gospića i bivšim županom ličko senjske županije. Gospić je mali grad pa i svaka baba stigne u ove zimske dane baviti se lokalnim temama. Mnoge je iznenadilo da je nakon godinu dana Kolić smjenjen sa mjesta direktora Lika cesta, a bio je perspektiva, slična onoj za drugi mandat župana, a mnoge na drugu stranu i nije, no problem je ljudski, jer mnogi pitaju dali je Kolić morao završiti kako je završio. 

POTROŠEN  I  OSTAVLJEN 

No mala Banda u Gospiću troši ljude kao sapun, dok te trebam dobar si, kada ne trebam loš si. Pravi je primjer Kolić, bivši konobar, policajac, vojnik, gradonačelnik, župan, direktor i na kraju, nitko i ništa.Mora je jadni Kolić raditi sve i svašta posljednjih 20 godina da bi opstao u lokalnoj politici, od direktora košarkašica, Ilishe, Mraovića, laganja na sudu, odrađivanja prljavih poslova, autobusa, mitinga, i niza drugih radnji, jer Banda je nemilosrdna i od popularnog Kolića preko noći rodio se Top bolesnik. Banda dijagnoze zna često dijeliti svima koji su protiv i koji iskoče i jarma. Gospićem se proširila informacija da slučaj Kolić ima i drugu medalju i da Kolić postao briga Bande. Ima li sa Kolićem veze milijuni, istrage ili nešto slično tek treba da se vidi. Kolić  laicima  danas  izgleda  kao  čovjek  koji  na  otoku  satima   čeka  broda  koji  nikako  da  dođe..... 

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Neočekivana greška ! 2020-09-24 10:09:05

warning : Unknown: open(/tmp/sess_e6fm06egbq3vkd1uasspu8ccs6, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122)

Unknown, line: 0