Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjTko skuplja prefercijalne glasove za Božidara Kalmetu u Gospiću, Otočcu i Senju ?

29.06.2020 13:20:03
Prema neslužbenim informacijama koje kolaju Likom Božidar Kalmeta ima jak lobiji u Gospiću, Otočcu i Senju koji radi na prikupljanju prefercijalnih  glasova, hoće li se to dogoditi znati će se već u nedjelju večer. Naime, prema informacijama Kalmeta se našao sa nekim poznatim sadašnjim i bivšim HDZ-ovcima koji su mu obećali izborni angažman u  nedjelju. Božidar Kalemta ili kako od milja tepaju HDZ-ovci Dario, posljednji je 14  na listi HDZ-a u 9.izbornoj jedinici što samo potvrđuje da Kalmeta igra na prefercijalne glasove svagdje pa tako i  iz Ličko senjske županije.Ulaskom u Sabor po sistemu zub za zub Kalmeta ako poluči rezultat nakon izbora će se odužiti svojim lobistima i sakupljačima, a zna se i koji su.
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

MERAK KRAJINE stiže u Vrhovine

01.07.2020 09:04:32

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57