Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjGradonačelnik Gospića u ne obranom grožđu

15.09.2020 13:10:26
Berba je grožđa, i slikovito preneseno na aferu Marketing u Gospiću , to izgleda kao da se prvi čovjek Gospića Karlo Starčević našao se u ne obranom grožđu. Iako su mnogi tvrdili da je prvi čovjek Gospića ispao žrtva, u konačnici Ugovor je potpisao sam Starčević, pa je njegova odgovornost u fokusu i ne može biti odgovornost prve zamjenice Kristine  Prše. Vremena su da se svi općenito peru ruke od bilo kakvih skandala, pa je tako i u slučaju famoznog marketinga Gospića gdje je čini se niti orao niti kopao sva je odgovornost na prvom čovjeku Gospića koji je u sto muka da li Ugovor ostaviti, ili Ugovor raskinuti. Starčević se u posljednja dva dana odlučio ne javljati na mobitel što je znakovito, da bi javnost doznala što i kako dalje, a iz grada nema više službenih očitovanja oko transparentnih bori za marketing grada, gdje je Gospić pokušao izaći iz "ličkog rukovanja".
www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju