Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjPRAVA ISTINA Zašto Milinović bježi od izbora, kao Vrag od tamjana, boji se debakla

29.12.2018 09:32:11
Mnogi posljednjih dana pitaju zašto kao Vrag od tamjana bježi od novih izbora Darko Milinović, župan ličko senjski ?. U gotovo 20 godina vladavine, Milinović nikada nije bježao od izbora, no ovaj puta po reakcijama se vidi da se dugogodišnji politički gubernator Like jako boji kutija i glasova, i sve čini da ne ide na izbore, jer Milinović zna da bi mu novi izbori  mogli  biti  politički sudnji dan. Šira javnost se jedino može uvjeriti da nakon što je izbačen iz HDZ-a preko izbora može svima pokazati da više nije politički vladar. Sve dok se Milinović ne istjera na livadu izbora on će vješto glumiti političkog vladara i političkog blefera sve na slavi HDZ-a jer bez HDZ-a Milinović je prema svim procjenama na granici prelaska izbornog  praga. To  Milinović kao političar koji je preživio bure i Oluje zna i zato na spomen izbora gaće mu se tresu, a drhtavim glasom govori da je spreman na izbore. 

JEDNOUMLJE  POPAPALA  MACA, POTREBNA  ŠIROKA  KOALICIJA  

Sudeći prema političkoj klimi Milinović se neće više pitati je li za izbore, nego će morati ići na izbori i pobijediti Kustića, Šutića,Rukavinu, Starčevića, Fumića, Dabu, Franića, i druge političke suparnike koje je do sada Milinović vješto predstavljao u javnosti kao političke pikzibnere. Za  Milinovića će biti bolno ako ga ti isti u političkoj areni pobjede,  a  prema političkim analizama po gradovima i općinama gotovo izvjesno je da će doživjeti poraz do koljena, koji će donijeti slobodu ličko senjskoj županiji.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju