Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjUdbaške igranke prljavog medijskog namazanka

04.12.2019 07:26:52

Marin Smolčić Smoki, oronuli prljavi medijski namzanko i dalje nastavlje svoje udbaške medijske igranke, što je stariji to je prljaviji. Svjedoči i najnoviji vrlo prljavi tekst objavljen u Novom listu, gdje namazanko odrađuje prljav posao, onako kako on to najbolje zna raditi. Sinoć ga je Slobodna lika digla iz brloga pa se javio i kako on to radi udbaški "zamolio" da mu uvrste tekst, a poznato da je prljavi medijski namazanko tokari na Oglasnoj ploči kada hoće, pa stari namazanko opet baca blato javnosti, a tekst koji napisao još je jedan dokaz kakvim se prljavim poslovima bavi. Zna tako namazanko i osuđeni nasilnik kakve će u buduće presude donositi Sud u Gospiću donesti i sve drugo. Tako prljavi čovjek se ne rađa u sto godina. Kad čovjek piše o tome liku mora imati dobar želudac, jer se tu ne radi o podizanju čitanosti, uvjeravanju čitatelja već se radi o skretanju pozornosti javnosti na vrlo prljavo ljudsko stvorenje koji se diže i spava sa udbaškim smicalicama, zato hoda pognute glave i gleda u pod, pa da ga gospićka špica ne pozna slikao bi ga i mislio da je neki jadni beskućnik koji žica pet kuna, a radi se o hrvatskom branitelju bivšem tokaru iz Teslin grada, kaže da je i časnik i da je časno umirovljen, a u stvari se radi prljavo osvještenom građaninu,majstoru medijskih spletki, spletkatrošu od formata. 


JADNI  NAMAZANKO

Kada ga čovjek sretne na ulici zaplakao bi, a radi o vrlo opasnom medijskom namazanku, liscu namaznaku koji je premazan svim mastima koji od kada se rodio još tamo od Čedina Teslingrada, MOL-a bavi se opasnim igrankama. Glumi da u tom rovovskom odrađivanju posla izašao bez ikakvih beneficija osim na temeljima odrađivanja vrlo prljavih poslova zaposjeo gradski stan u Gospiću kao beskućnik i neumorno tokari po udbaškoj formuli proguta te, pa te bez problema ispljune, jer prljavi namazanko je stari orao kokošar kome prljave informacije ispadaju iz podrenih džepova.

Stari orao po formama udbaša pokušava ispasti žrtva i gospodin.Takve likove koji odrađivaju najprljavije poslove ništa ne može demotivirati, jer prljavi poslovi njegov je doručak, ručak večera, to je jače. Spletkarenje je njegova snaga, skupljanje prljava veša, ciganski poslovi, koje namazanko umotava u fini papir, pa kada ga se uhvati u prljavim medijskim rabotama, kao što je ova zadnja naručenim napadom na Šutića onda u maniri čovjeka bez obraza i srama onda prodaje fore da se spreman ispričati, kao dio glume profesionalizma. Ima namazanko problema i sa mladosti i starosti, posebno u mladosti gdje je u Teslin gradu ispekao prljavi zanat da doktorira u starosti. Jadni namazanko bio je kaže žrtva dok je sa Čedom tokario u MOL-u, a neće reći što tvrde oni koji su sa njim tokarili da mu tada bilo lijepo, kao mladi predvodnik bratstva i jedinstva.Gospić je pun takvih kao namazanko koji bi danas htjeli izbrisati svoju prošlost, što je najbolji dokaz o kakvom se namazanku radi koji će umirati i dokazivati da je Hrvat da nije bio član Saveza komunista i da bio žrtva Čedine ideologije, a zajedno je sa njima i braćom tokario prije rata. Znam puno takvih Hrvata danas, a još sam ih više upoznao 1990.godine kada preko noći da bi prikrili svoju prošlost zvijezdu zakopali u smeće i nabavili veliku krunicu i veliki Križ oko vrata. Namazanku nije nitko kriv što je u mladosti zaigrao na kartu bratstva i jedinstva, da bi ga starost svaki dan pitala, hej namazanko u čemu ti je prošla prošlost.Danas se prošlost ponavlja i udbaši su postali Hrvatine, nedaju nikome krunicu što je jako težak posao, jer najljepše je biti od kada si se rodio svoj na svome, i nemati potrebe udbašima i graditeljima bratstva i jednistva objašnjavati ono što je ne tako davno rekao Dado Milinović, kada ga je sin pitao što je to tata komunizam ?, a ovaj mu odgovorio da mu nema vremena objašnjavati. Pošto je prljavi namazanko Učitelj šteta što se pod stare dane ne odvaži mlade podučavati kako je bilo lijepo živjeti u komunizmu.

I na kraju prljavi namaznako, ja nikada nisam i nitko moj nije bio Član komunista, da jesam ja se toga ne bi nikada sramio, kao što se ti sramiš da si vlaški Zet i da si život proveo u prljavim igrama, igrankama.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju