Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKarlo Starčević, gradonačelnik Gospića : sa izborom trgovina nisam imao nikakve veze

02.04.2020 08:24:25

Kao gradonačelnik Gospića ne pravim razliku između gospodarskih subjekata niti ću je ikada praviti. Osobno, moja obitelj i ja uvijek smo i uvijek ćemo podržavati lokalne trgovce, a nažalost svjedočio sam u životu da se mnogi nisu tako odnosili prema meni, mojoj obitelji i našem proizvodu zbog političkih ili nekih drugih razloga. Upravo se sada obraćam onima koji komentiraju da nisam gradonačelnik svih građana. Bit ću pristojan i ljubazno ih pozdraviti te reći da je analizom knjigovodstvenih kartica Grada Gospića razvidno da je moj prethodnik bio baš tim osobama gradonačelnik. Pozivam ih u svoj ured da im osobno pokažem izvode. Danas kada su, za dostavu potrepština starijima i nemoćnima na području Grada Gospića, angažirane trgovine isključivo u domicilnom vlasništvu, žao mi je što nisu svi trgovci odgovorili na poziv mog zamjenika Ivice Tomljenovića koji je toga dana uputio poziv na telefonski broj naveden na internetskim stranicama nespomenute trgovine. Osobno s tim nisam imao nikakve veze, ali sam siguran da je moj zamjenik, kako me je i izvijestio, zvao sve lokalne trgovce s područja grada. Svi koje nije odmah uspio kontaktirati uključili su se naknadno. Gospić nikome nikada nije izmaknuo niti uskratio mogućnost za rad. I oštro se ograđujem od insinuacija i ovih zlih namjera. Moj posao i sve što sam radio vidi kroz sve ono što sam u životu stekao i po onome što sam svojim radom i platio.
Ovim putem još jednom pozivam sve lokalne trgovce i sve gospodarske subjekte @Ico Kovacevic koji u ovom trenutku mogu doprinijeti bilo čemu pozitivnom u našem gradu da se uključe u donacije, dostavu potrepština onima kojima je to sad najpotrebnije ili da na bilo koji drugi način doprinesu boljitku Gospića u ovim teškim trenutcima. Onima koji u životu nisu ni 100 kuna zaradili, a cijeli život i rad im se sveo na kritiziranje moga rada poručujem da je njihova briga za proračun Gospića nepotrebna jer ga oni nikada nisu ni punili već ga koristili za svoje osobne interese. Dijelim članak u nastavku ove objave, kako bi svi vidjeli kako izgledaju neutemeljene i izmišljene optužbe na moj računi i na račun Grad Gospić, istaknuo je putem facebooka Karlo Starčević gradonačelnik Gospića.
www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju