Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNacionalni park Plitvička jezera poslije COVID-19 u punoj snazi i spreman za posjetitelje

14.05.2020 08:28:37

Nacionalni park Plitvička jezera svoja vrata za posjetitelje ponovno je otvorio 11. svibnja 2020. godine nakon što je, kao i većina lokacija u svijetu, bio zatvoren tijekom trajanja pandemije uzrokovane COVID-19 virusom. Period u kojem je bio zatvoren iskoristili smo za čišćenje i pripremanje posjetiteljske zone kao i za pripremu aktivnosti koje ćemo ponuditi posjetiteljima u narednim mjesecima.

Kako bi posjetitelji mogli uživati u čaroliji proljeća na Plitvičkim jezerima, neometani i s dovoljno prostora za održavanje socijalne distance, naši zaposlenici proteklih su mjesec dana uređivali svaki kutak posjetiteljske zone – staze, mostiće, špilje, stijenske mase, prostore za odmor koji su prošireni, livade na kojima se može predahnuti i uživati u pogledima i zvukovima. U svim otvorenim ugostiteljskim objektima kao i na ulazima u Nacionalni park vodi se posebno velika briga o čišćenju, dezinfekciji i pridržavanju svih uputa kako bi se zaštitili posjetitelji i zaposlenici i naravno, omogućio čarobni doživljaj Plitvičkih jezera. Iz tog razloga, naše ćete zaposlenike moći vidjeti s maskama i osmijehom ispod njih.

Kao član Europark organizacije, Nacionalni park Plitvička jezera i ove godine se uključio u obilježavanje Dana Europskih parkova na temu „Parkovi za zdravlje“ te na taj način promovira odlazak u prirodu i sve benefite koje priroda ima na zdravlje čovjeka,  ističe  ravnatelj  NP Plitvička  jezera  Tomislav  Kovačević. 


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Mladi Kolačevići ponos Like

29.08.2020 20:24:09

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com