Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjKoliko je medijski balavac zaradio u Novalji posljednje četiri godine ?

21.09.2020 23:31:13
Nakon što se otkrilo da je Grad Novalja prošle godine sredinom srpnja sklopio Poslovni Ugovor sa vlasnikom portala Lika Club Antom Fumićem u visini od 120 tisuća kuna, nameće se pitanje koliko je medijski balavac zaradio u Novalji posljednje četiri godine. Vlasnika portala Lika Club i tvrtke Prilike Like još od 2016.godine povezuju sa gradonačelnikom Novalje Antom Dabom kada se stvarala politička platforma Bura promjena, gdje je upravo Dabo promovirao Fumića kao PR-a stručnjaka, marketing menadžera i medijskog lava koji je te iste godine pokrenuo portal Lika Club. Fumić je tvrde nam izvori upravo prve velike novce zaradio u predizbornoj kampanji Bure promjena u proljeće 2016.godine, a mnogi tvrde da je tome kumovao sam Dabo koji je godinama kasnije usko surađivao s a mladim medijskim lavom. 

KOLIKA  JE  BILA  ŽETVA  ?

Koliko je Lav naplatio svoje usluge u Novalji kroz godine, tek se treba istražiti. Nije poznato osim sa gradom Novaljom je li medijski balavac po modelu Turističkih zajednica Plitvička jezera, Gospića,Rakovice, imao poslovnu suradnju sa Turističkom zajednicom grada Novalje koja zanimljivo nema na službenoj stranici financijska izvješća o radu, kao što ima primjerice TZO Plitvička jezera, pa nije poznato kakva je bila suradnja TZO Novalja. Informacije govore da su posljednje vrijeme zahladili odnosi nesuđenog popa iz Novalje i medijskog balavca, što je tome razlog nije poznato.Na u Ličko senjskoj županiji slabom čitanom portalu Lika Club gotovo da nema vijesti kao prije iz Novalje, što samo govori da medijski balavac više očito u Novalji ne prodaje svoje usluge, što  je  nedavno  otkrio  i  sam  medijski  balavac  što  nije  fer  prema  "tati". 

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com