Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjOvo je 11 vojnika koji su podržali Proračun poslijeratnog profitera

01.01.2019 17:39:37
Dok se gotovo cijela politička scena ličko senjske županije okrenulo protiv gubernatora Like Darka Milinovića jučer se otkrilo tko ga javno podržava. Osim nekolicine bivših HDZ-ovih mladih lavova, koje je Milinović uhljebio  i  preko liste  HDZ-a  doveo  u  Skupštinu,  pale su i neke maske, tako je na zadnji dan stare godine pala ona najveća da gubernatora Like znakovito podržava gradonačelnik Novalje Ante Dabo što je mnoge  iznenadilo, jer Dabo se svojevremeno pokušao vratiti u HDZ, ali mu je Milinović zaključao  vrata. Dabo  je jučer veslao da je Milinovićev Proračun dobar i da će patiti građani, a svima je jasno da građani već 20 godina pate od kada političkom scenom vlada Milinović. Mnoge zanima koja je bila cijena da Dabo javno podrži Milinovića i što se iza podrške krije. Za mnoge veliko je iznenađenje da je Milinovića podržao čelnik HSLS-a Ante Franić koji je godinama osjetio kako  Milinović vlada. Nakon ljetošnjeg rukovanja bilo je za očekivati da će Milinovića podržati gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac koji je već davno ubio vola za kilogram mesa, pomirbom sa Milinovićem što najbolje znaju u Otočcu koga je Milinović skoro 20 godina uništavao. Zanimljivo da je Milinovića odlučio podržati vječni senjski politički buntovnik Bero Gržanić koji je ne tako davno bio u koaliciji sa Milinovićem. Ostali koji su podržali Milinovića svoju su priču sa podržavanjem završili, jer jučer su zadnji puta imali pravo  glasa.  

Gubernatora  Like  su  podržali  Ante  Dabo,  iz  Novalje,Ante  Franić/Gospić/,Ana  Manjerović/Brinje/,Zdenko Mišić/Korenica/, Jelena  Pezelj  Starčević/Gospić,Martina Tenđera /Gospić/,Boško  Stapar /Perušić/, Berislav  Gržanić/Senj/,Mile  Krivokuća  /Lovinac/,Nikola  Hećimović Heć/Gospić/,i  Stjepan  Kostelac  /Otočac /.

www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari
  • 04.01.2019. 16:06
    Ja bi ovo sve s i oko Dade nazvao put bez povratka.Ima Dado posla pred kućom,ali vuče opet mačka za rep.Jednom ono s busevima u Zagrebu hvali Franju,kasnije tjedan dana pljuje po Franji i tako jadnik vrluda odnemila do nedraga.Teško njemu dok oslonac traži u Dabi i Kostelcu!Ovaj zadnji još uvjek misli da će ponovo rat i evo farme krava i junadi.U Otočcu su mu dani kao g adunačelniku odbrojani,i smjena je na vidiku,mnogi bi rekli fala bogu!
  • Pogledaj sve komentare...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju