Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjSENJ /PLITVIČKA JEZERA Komemoracija na Bleiburškom polju

12.05.2019 19:50:05

Povodom obilježavanja 74. obljetnice Bleiburške tragedije, koja je početak Križnog puta i velikog stradanja hrvatskog naroda u novijoj povijesti, Udruga branitelja Uskok Senj kao  i  Udruga  branitelja  Plitvička  jezera  organiziraju  odlazak na komemoracijiu na Bleiburškom polju u subotu, 18. svibnja 2019. godine.

Organizator komemoracije je Počasni bleiburški vod, a suorganizator u liturgijskom dijelu je zajedničko Vijeće za inozemnu pastvu Hrvatske biskupske konferencije i Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine. Pokrovitelj komemoracije je Hrvatski sabor, a supokrovitelj je Hrvatski narodni sabor Bosne i Hercegovine.

Svi zainteresirani za odlazak na komemoraciju mogu se prijaviti do srijede, 15. svibnja (do 12 sati) u prostorijama Udruge branitelja Uskok Senj na adresi Lipica 1 - Kula Lipica, UBDR Općine Plitvička Jezera  organizira  besplatan prijevoz,  a polazak je 18.05.2019. godine iz Korenice u 02:00 sati te iz Vaganca u 02:30 sati.Prijave se zaprimaju do 16.05.2019. godine.


www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju