Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjGospić: postavljanje stotina plakata za siguran način obilaska starijih i nemoćnih osoba

25.03.2020 12:45:24

Od jučer, 25.3.2020.g.djelatnici naše tvrtke , u dogovoru s Crvenim križem, postavljaju informativne plakate s uputama za siguran način obilaska starijih i nemoćnih osoba, na ulaznim prostorima svih stambenih zgrada. Ukupno će se postaviti 300 plakata u 47 stambenih zgrada na Ličkom Osiku i 75 u Gospiću, koje se nalaze u sustavu stambene pričuve. Također, na svim ulaznim vratima postavljene su naljepnice s telefonskim brojem 112 DUZS-a.

U slučaju potrebe dezinfekcije stubišnih ili drugih prostora stambenih zgrada osigurali smo sva potrebna sredstva te smo spremni u svakom trenutku izvršiti dezinfekciju prema odluci epidemiološke službe.

Sustav stambene pričuve u potpunosti funkcionira, sve dežurne službe su na raspolaganju stanarima te obavljaju hitne radove za uklanjanje eventualnih kvarova ili održavanja sustava ( dimnjačarska služba, vodoinstalateri i električari).

U skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite molimo stanare da nam kvarove prijavljuju telefonski, na broj 053 572-303, GSM: 095 802 7625- Josip Krmpotić.

Ostanimo u svojim stanovima, čuvajmo jedni druge.

S poštovanjem,

Direktor Milan Mataija


www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju