Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjNamazanko i dalje tokari

26.03.2020 13:20:08

Ako je ikada došlo vrijeme u kojemu nema mjesta podjelama u Gospiću, nakon Domovinskog rata to je vrijeme došlo ovih dana. Unatoč tome gradonačelnik Karlo Starčević (70) nije imao dvojbi da danas održi konferenciju samo za podobne novinare. Pozvao je na konferenciju sve „petparačke medije“ i mnoge šartlatane, čak i one iz drugih sredina, ali nije pozvao najčitanije medije u županiji.

Još jučer nas je zamjenica gradonačelnika Kristina Prša pozivala kako trebamo pisati korisne i dobre poteze Gradske vlasti. Ukinuta je naplata parkinga koji zjapi prazan, ukinuta su davanja za vrtić u kojemu nema djece. Pa ako je središnji Stožer civilne zaštite RH odredio da van kuće ne izlaze građani stariji od 65 godina, što onda vani radi gradonačelnik. Valjda da nam pokaže svoju hrabrost kakvu je pokazivao i u Domovinskom ratu.

Ministar Vili Beroš je dodatno objasnio ovu mjeru: Svi oni iznad 65 godina, na njih apeliramo da ostanu u svojim kućanstvima. Organizirat ćemo sve da im dostavljamo sve što im je potrebno. Ako sačuvamo stariju populaciju, zdravstveni sustav bit će očuvan i bit će moguće njegovo pravilno funkcioniranje.

Vrijeme je da svi zajedno pomognemo da bi se u ovo vrijeme život što bolje organizirao. Pozivanje podobnih novinara na press konferenciju još je jedan dokaz da Grad Gospić i njegov hrabri gradonačelnik krši sva pravila i norme ponašanja u izvanrednim situacijama i opet dokazuje zbog čega je Gospić jedini grad u Hrvatskoj koji dijeli novinare. Valjda da ga netko od tih nepodobnih ne bi nešto pitao. Njegovoj zamjenici Kristini opet poručujemo da bismo rado objavili sve korisne i dobre stvari koje Grad Gospić čini, samo kada bi to bio grad svih njegovih građana, napisao je u svime stilu medijski namazanko Kralj spletki Marin Smolčić Smoki.


www.slobodnalika.com

Pošalji link

Vaš e-mail :

Prijateljev e-mail :

Link na sadržaj:

Validacija :

Prepišite tekst sa slike

Prepišite tekst sa slike :


 

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju