Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, Senj



HUMANO Dalić i Kustić posjetili Josipa Kolačevića

22.01.2019 18:42:58

Jedan od ključnih ljudi HNS-a, direktor natjecanja, infrastrukture i nogometnog razvoja u Hrvatskom nogometnom savezu Marijan Kustić, zajedno sa izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem i predsjednikom NS Varaždinske županije Nenadom Horvatićem, u utorak poslijepodne u Varaždinskim Toplicama posjetili su 16-godišnjeg Josipa Kolačevića. On je prije Božića prilikom pada doživio tešku ozljedu i sad se nalazi na rehabilitaciji…
Prije nezgode, Josip je igrao nogomet i rukomet u Gospiću. Sport mu je bio doručak, ručak i večera. Inače, veliki je navijač Vatrenih. Stoga, kad su čuli što se Josipu dogodilo, Kustić i Dalić odlučili su ga posjetiti i razveseliti…
“Došli smo mu dati podršku i zaželjeti mu brzi oporavak. Radi se o jednom hrabrom mladiću koji živi za nogomet i hrvatsku nogometnu reprezentaciju, koji živi za sport općenito. Uručili smo mu dres Vatrenih i razveselili ga. To nam je bilo najbitnije, kao što nam je bitno kako će se dalje oporavljati”, kratko nam se javio Marijan Kustić i dodao:
‘Jako se razveselio kad je vidio izbornika’
“Jako se razveselio kad je vidio izbornika. To smo i htjeli, vidjeli smo u njegovim očima koliko mu to znači. Što smo htjeli, to smo i ostvarili. Razveselili smo ga, poručili i dali mu do znanja da smo mi tu za njega”, objasnio nam je Kustić.
Izbornik Zlatko Dalić nadovezao se na Kustića…
‘Došli smo Josipu u posjet kako bi mu dali podršku’
“Teško je bilo što reći kad se radi o takvoj situaciji, kad se radi o najmlađima. Došli smo Josipu u posjet kako bi mu dali podršku u oporavku, da što prije ozdravi. Znate, djeca su naša budućnost, na mladima svijet ostaje. Vjerujem kako je naš dolazak kod njega stvorio dodatni motiv da zagrize i što prije se oporavi. Čitava hrvatska nogometna obitelj je uz njega, svi smo jedno veliko srce kad se radi o mladima. Jer, oni su najbitniji”, nadovezao se Dalić na Kustića, piše  NET.HR.

www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Žrtva sa Krča živi vječno !

07.09.2019 20:33:22

Gospodarstvo

Rodna Lika !

14.09.2019 12:59:04