Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjČUDO OD DJETETA : Mali senjski Pavaroti i prvi album

19.01.2020 20:35:49
   Mnogi pjevači i ostare da dočekaju svoju prvi samostalni album, no senjski Pavaroti Matej Prpić ima samo 11 godina i već ga je izbacio !, zato nije čudno da je čudo od djeteta, sa stasom, glasom i ozbiljnosti. Matej je kao 11 godišnji dječak koji ide u 5 razred Osnovne škole dokazao i da dijete može biti ozbiljan pjevač.


Maleni Pavarotti, kako mu tepaju, senjski slavu i nasljednik Vinka Coce svojim moćnim glasom gdje god dođe do mirkofona i pozornice zapanji baš sve. Glazbom se počeo baviti još kao "mali", a njegov talent prvi je uočio profesor koji mu je predavao trubu u glazbenoj školi.‘Jedan dan pozvao nas je da dođemo u školu. Odmah smo pomislili da je nešto napravio. Pojurili smo u školu, a njegov nam je profesor rekao da se on ovdje gubi i da mora ići dalje i nešto napraviti sa svojim pjevačkim talentom. U školi ga jako vole, često ga djeca mole da pjeva na rođendanima. Ima puno simpatija’, rekao ispričao je Matejev otac Miljenko.

Matej nakon što je izašao njegov prvi samostalni album sa 10 pjesma ne skriva sreću, a ima već i ozbiljne planove za budućnost. Jako volim pjevanje i velika mi je želja snimiti duet u budućnosti. Nisam još siguran s kime bi ga snimio’, ispričao je Matej koj je otkrio da mu je omiljeni pjevač Toše Proeski.

Mateja je otkrio riječki profesor pjevanja Voljen Grbac. ‘Odmah me iznenadio glasom. Nagledao sam se mnogih talentiranih dječaka i djevojčica, ali on je doista nešto posebno. Ima suzu u glasu, ispričao  je  Grbac.


www.slobodnalika.com

Zadnji komentari

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Gospodarstvo

Prvi obrisi velikog vjetroparka u zaleđu Senja

29.09.2020 21:25:19

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com