Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjŠprajc : Uspon Mislava Kolakušića je tek počeo i vidjet ćemo do kuda može doći, Ćaći svih zmajeva potpora će samo rasti

12.11.2019 15:44:37

Šok i nevjerica za Kolindu Grabar Kitarović, Miroslava Škoru i Zorana Milanovića! Uspon Mislava Kolakušića je tek počeo i vidjet ćemo do kuda može doći, komentirao je jučer na RTL Direktu, najgledanijoj političkoj televizijskoj emisiji RTL Direkt, Zoran  Šprajc!

Između ostalog je kazao:
- S velikim intervjuom za HRT-e Mislav Kolakušić, ponovo se vratio na scenu i opasno zaprijetio protukandidatima, posebice Miroslavu Škori. Mislav od Kolakušića, prvi od svog imena, kralj hrvatski, ćaća svih zmajeva... nakon dva mjeseca medijske šutnje i tavorenja na dnu liste, s velikim razgovorom za HRT prošle nedjelje potpuno se vratio u orbitu i zaprijetio favoriziranim kandidatima. Istraživanje, gdje je udvostručio podršku i popeo se na 14 posto, obavljeno je i prije prekjučerašnjeg razgovora za N1. Za Šprajca to znači da se novi pomak na listi tek očekuje!!!

Postojećim kandidatima je potpora pala ponajprije zbog Mislava Kolakušića. Bira ga tri posto HDZ-ovaca, šest posto SDP-ovaca, 15 posto Mostovaca, a najviše Živozidaši i Neovisni za Hrvatsku, njih čak 25 posto. Dakle, druže Tito ljubičice bijela, tebe voli omladina cijela, potencirao je svenarodnu popularnost Mislava Kolakušića, Zoran Šprajc.

I dok se drugi kandidati svakodnevno izlažu trivijalnim i bizarnim obraćanjima, Mislav Kolakušić odabrao je taktiku jednog obraćanja tjedno na velikim televizijskim kućama. Nakon N1 i HRT, kako stvari stoje nakon objavljenog Šprajcovog priloga, sve je izvjesnije pojavljivanje Mislava Kolakušića već ovog vikenda u Dnevniku RTL-a. Sad naprosto više nema nikakve zapreke za tako što! Uz sve to, ovo je Kolakušićeva kampanja u kojoj za njega najviše rade drugi, od protukandidata koji ne nude sadržaj, pa sve do medija koji ga objedama blate i zapravo čine efekat bumeranga. Iz dana u dan, kako je to i najavio Šprajc, potpora Kolkaušića rapidno će rasti.


www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju

Aktualno

Uskoro nova Arena

31.07.2020 09:58:45

Politika

I bez Milinovića HDZ je utvrda

06.07.2020 07:35:57
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com