Slobodna Lika - Regionalni Portal Ličko Senjske županije - Gospić, Ogulin, SenjErnest Petry ide visoko na listu HDZ-a u 9 izbornoj jedinici

23.01.2020 18:50:07
  Ernest  Petry, direktor Elektrolike  i najpoznatija lička politička ptica selica koja stranke i partije mijenja kao čarape, mogao bi se naći na visokom mjestu u 9 izbornoj jedinici na skorašnjim parlamentarnim izborima. Iako već godinama Petry tvrdi da ništa od politike ne traži, pokazalo se sasvim suprotno, da od politike i to one isključivo na nacionalnoj vlasti traži visoke funkcije. Petry  je tako imao ambicije postati ličko  senjski Župan, član Uprave HEP-a, a u novim političkim okolnostima želi postati saborski  Zastupnik, i tako nakon više od dva desetljeća vratiti se u saborsku stolicu u kojoj je sjedio njegov otac Miroslav  Petry,  da  bi  dokazao  da  jabuka  ne  pada  daleko  od  stabla,  i  da  što  mačka  koti  miša  lovi !. 

DUBOKA  SADNJA  :  IGRA  NA  KAPULICU  

 Ernesta  Petrija  linija da se visoko probije na listu za Sabor je aktualni  savjetnik predsjednika HDZ-a Mario Kapulica u kome direktor  Elektrolike  vidi  heroja  i  spasitelja, a Petri se nada kada se bude odlučivalo o imenima na listi u 9 izbornoj jedinici da će se Plenković sjetiti onog malog  iz  Gospića koji je prošle godine hrabro popljuvao svoje čestite HDZ-ovce  u  ličko  senjskoj  županiji  da bi se dodvorio da je spreman  prvi  primiti  "metak" za  Plenkovića  iako  tada nije  bilo " rata ". 

www.slobodnalika.com

Komentari
  • Nema unesenih komentara, prava prilika da budete prvi :)
Dodaj komentar
Komentiranje sadržaja na portalu slobodnalika.com omogućeno je samo registriranim korisnicima.

Ako si već registriran, ulogiraj se ovdje, ako nisi, klikni ovdje za registraciju. Osim komentiranja kao registrirani korisnici dobivate i prava za :
  • Pristup forumu
  • Upis besplatnih oglasa
  • Dodavanje unosa u žute stranice
  • Te možete komunicirati i družiti se sa ostalim članovima portala
  • ...

Povezani sadržaji...

Pretraži slobodnalika.com Pošalji prijatelju
Korisnički podaci
Niste logirani, klikni ovdje za login ili registraciju na slobodnalika.com.
Marketing - slobodnalika.com

Žute stranice

Naša baza gospodarskih subjekata broji 51 zapisa.
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com
Marketing - slobodnalika.com